Ensimmäiset artistit julki Himos Juhannukseen 2024

Himos Juhannus juhlitaan 20.-22.6.2024 Himoksella. Ensimmäiset artistit on nyt julkaistu.

Suomen suurimman ja suosituimman, jo 25. kertaa järjestettävän ja viime vuosina useasti loppuunmyydyn Himos Juhannuksen ensimmäiset artistijulkaisut ovat suomirockyhtye Haloo Helsinki!, Suomen suosituin duo JVG, vastustamaton rap-artisti, ”the chosen one” -lisänimellä tunnettu Gettomasa, Spotifyssä Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi noussut ibe sekä energinen nopeita rytmejä, aggressiivisia soundeja ja uniikkia huumoria yhdistelevä Käärijä. Festivaalilla nähdään myös elektronista tanssipoppia esittävä BESS, ”Ylivoimainen” -jättihitistään tuttu pop-yhtye KUUMAA sekä hulluttelua ja hauskanpitoa musiikissaan yhdistelevä Portion Boys

Artistijulkaisujen myötä avataan myyntiin edulliset early bird-liput festivaalille. Liput ovat myynnissä vuoden loppuun asti, jonka jälkeen pääsylippujen hinta nousee.

Festivaali on vuosien saatossa kasvanut 8 000 kävijän festivaalista 30 000 hengen juhannusjuhlaksi, joka kerää lukuisia nuoria aikuisia nauttimaan niin tunnelmasta, ohjelmasta kuin palveluista. Himos Juhannus juhlitaan 20.-22.6.2024 Himoksella ja tapahtuma-alueella asiakkaita palvelevat lukuiset ravintolat ja myyntipisteet, jonka lisäksi festivaalin alueohjelmassa on vuosien aikana nähty niin vaahtobileitä, jättimäisiä tyynysotia, tanssiennätyksiä kuin karaokemestaruuksiakin. Asiakkaita palvelevat myös runsaat majoitusvaihtoehdot Himoslomien mökkikylistä festivaalin viralliseen leirintäalueeseen asti.

Himos Juhannuksen viralliset leirintäliput tulevat myyntiin alkuvuodesta 2024, ja alueohjelmaa julkaistaan kevään aikana. Lisää artistijulkaisuja on luvassa helmikuussa 2024.

The Juhannuksessa mukana