Liput

Himos Juhannus 2023 liput nyt myynnissä!

3 päivän festarilippujen myynti käy kuumana, VIP-liput on jo myyty loppuun 🔥

Suomen suurimman juhannusfestarin lavalle nousevat mm. Antti Tuisku, Apulanta, JVG, Gettomasa, Elastinen, Gasellit, Portion Boys, Erika Vikman, Teflon Brothers, Sexmane, BESS, Cledos, Petri Nygård, Mikael Gabriel, Isac Elliot ja kymmenet muut 🫶🏼

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippu.fi. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Tapahtumajärjestäjä ei vastaa muissa kanavissa ostetuista ja myydyistä lipuista kuten esimerkiksi yksityisiltä henkilöiltä ostetuista lipuista. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Lippuja ei vaihdeta tai palauteta takaisin muuta kuin tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himos Juhannukseen, on lipun turvallinen myynti mahdollista Tiketin ja Lippu.fin jälleenmyyntikanavissa. Voit myydä lippusi alkuperäisen ostopaikan mukaan joko  Tiketin LiputOn – tai Lippu.fin FanSALE -palvelussa.

AJANTASAINEN LIPUNMYYNTITILANNE

3 PÄIVÄN LIPPU – SAATAVILLA

2 PÄIVÄN LIPPU (PE-LA) – SAATAVILLA

1 PÄIVÄN LIPPU (TO) – SAATAVILLA

1 PÄIVÄN LIPPU (PE) – SAATAVILLA

1 PÄIVÄN LIPPU (LA) – SAATAVILLA

VIP-LIPPU 3 PÄIVÄÄ – LOPPUUNMYYTY

VIP-LIPPU TORSTAI – LOPPUUNMYYTY

VIP-LIPPU PERJANTAI – LOPPUUNMYYTY

VIP-LIPPU LAUANTAI – LOPPUUNMYYTY

Himos Juhannus on viime vuosina bailattu loppuunmyytynä, hanki siis lippusi nopeasti, mikäli mielit tietää, mistä legendaariset bileet kirii mainettaan!

Suosittelemme hankkimaan lipun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa! Lippujen hinnat nousevat kesän lähestyessä – mitä aikaisemmin ostat lipun, sitä edullisemmalla sen saat! Himos Juhannus on ollut useana kesänä loppuunmyyty.

The Juhannuksessa mukana