Selkokielinen info

Himos Juhannus järjestetään 22.–24. kesäkuuta. Tapahtuma kestää kolme päivää, ja se järjestetään Himoksella.

Tapahtuma on vain täysi-ikäisille. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi

  • passilla,
  • ajokortilla tai
  • kuvallisella henkilökortilla.

Ikäraja on voimassa tapahtuma-alueella, sen läheisyydessä sekä leirintäalueella

LIPUT

Liput tapahtumaan voit ostaa täältä. Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. Himos Juhannuksessa on myös VIP –lippu. Se sisältää pääsyn festivaalialueelle, sekä VIP-alueelle. VIP-liput vaihdetaan rannekkeiksi sekä passiksi. VIP –alueella on oma wc. VIP –alueen yläkertaan ei ole esteetöntä kulkua. Rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia. Emme korvaa kadonneita tai rikki menneitä rannekkeita tai passeja.

OHJELMA

Tapahtuman ohjelmaa julkaistaan syksyllä.

TERVEYSTURVALLISUUS

 Jokaisen terveys sekä turvallisuus on meille tärkeää. Haluamme, että tapahtuma on turvallinen kaikille. Suunnittelemme tapahtuman yhdessä viranomaisten kanssa. Noudatamme ajankohtaisia ohjeistuksia.

Saavu tapahtumaan vain terveenä. Huolehdi juhliessa hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla runsaasti. Tapahtuma-alueella on käsien pesemiseen tarkoitettuja pisteitä. Leirinnässä on myös mahdollisuus käsien pesemiseen. Lisäksi leirinnässä on käsidesiä.

Voit käyttää maskia tapahtumassa. Maskeja voi myös ostaa tapahtumasta. Maskeille on omat roskikset.

Alueen siivousta on tehostettu. Pinnat desinfioidaan 1-2 tunnin välein. Tule tapahtumaan vain terveenä!

SAAPUMINEN

Tapahtumassa on maksullinen autoparkki. Lipun autolle voi ostaa päiväkohtaisesti tai koko viikonlopulle. Festivaalialueen lähellä on taksitolppa. Himoksen alueella kiertää myös festivaalien linja-auto. Mökkeihin majoittuvat ohjataan mökeilleen. Leirintään tulevat ohjataan leirintäalueelle. Alueella ei ole virallista pyöräparkkia.

ESTEETTÖMYYS

Himos Park on kauttaaltaan asfaltoitu ja helppokulkuinen alue. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. Päälavalla on omat pyörätuolikorokkeet vain pyörätuoliasiakkaiden käyttöön. VIP-alueelle esteetön pääsy on kaikkialle yläkertaa lukuun ottamatta. 

Invapysäköintipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen lähellä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä. Tapahtuma-alueella on kaksi inva-wc:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta. Wc:t on merkitty myös tapahtuman karttaan. Tapahtuma-alueella on levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella.  

Pyörätuolilippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, joilla on jokin rajoite, esimerkiksi kehitys- tai näkövamma, ostavat tavallisen lipun. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen avustettavan kanssa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimimiseen tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman rannekkeenvaihtopisteelle tai pääportin vieressä sijaitsevalle info-pisteelle, joissa asia käsitellään. Avustajakortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä. 

Esteettömyys ja saavutettavuusasioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tapahtumat@nelonenmedia.fi .  Tapahtuman selkokielinen info löytyy täältä.  

MAJOITUS

Himos Juhannuksessa on karavaanialue ja leirintäalue. Alueet sijaitsevat 800 metrin päässä festivaalialueelta. Alueella on suihkut, vessat ja nuotiopaikat.

Karavaanilippuja on kahta erilaista. Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu on tarkoitettu isoille ajoneuvoille. Niitä ovat esimerkiksi matkailuun tarkoitetut bussit tai rekat. Karavaanipaikan ja matkaajan paikan voi ostaa sisältäen sähkön, tai ilman sähköä. Lisäksi on autopaikka leirintään. Siihen ei kuulu sähköä. Paikka on tarkoitettu henkilöautolle tai pakettiautolle.

Telttapaikka täytyy ostaa ennakkoon. Teltalla pääsee leiriytymään leirintäalueelle. Telttapaikka maksaa 10 euroa. Yhtä telttaa kohden ostetaan yksi telttapaikka. Teltassa voi majoittua silti useampi henkilö. Teltassa majoittujilla tulee olla festivaaliranneke.

Mökin voi varata HimosLomilta.

VASTUULLISUUS

Olemme tehneet työtä vastuullisten tapahtumien eteen. Arvoissamme korostuvat turvallisuus, ekologisuus ja työhyvinvointi. Turvallisuudesta huolehtivat lukuisat eri toimijat. Kannustamme juhlijoita tulemaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä. Himos Juhannuksen työntekijät ovat arvokkaita. Jokainen työntekijä saa työstään korvauksen.

Kysymyksiä tapahtumasta voi laittaa sähköpostiin osoitteeseen: tapahtumat@nelonenmedia.fi .

The Juhannuksessa mukana