UKK - Usein kysytyt kysymykset

Himos Juhannus juhlitaan taas 24.-26.6.2021. Ostamalla Himos Juhannus piletin jo nyt, tuet tapahtuman tulevaisuutta ja tästä olemme kiitollisia ♥

Seuraamme viranomaisten ja Avin ohjeita aktiivisesti ja suunnittelemme tapahtumaa täydellä höyryllä selvittäen kaikki mahdollisuudet tapahtuman toteutumiseksi ja teemme kaikkemme sen eteen. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti, tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita.
Teemme suunnitelmallista työtä Himos Juhannuksen turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi tapahtumassa. Tehostamme kesällä 2021 erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumakentälle käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan.
Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin kevään aikana.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Himos Juhannukseen 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Himos Juhannuksen ensimmäiset artistit on jo julkaistu ja lisää ohjelmaa julkaistaan kevään aikana.

The Juhannuksessa mukana