UKK - Usein kysytyt kysymykset

Himos Juhannus bailataan 24.-26.6.2021 Himoksella! Meillä on tilaa bailata väljästi, ja pääset nauttimaan keskikesän bileistä täydellä festarifiiliksellä sun parhaan juhannusjengin kera. Ohjelma raikaa Main Stagen isolla kentällä. Yleisömäärää rajataan turvallisuussyistä. 

Tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita ja tehdään teille juhlijoille turvallinen festariympäristö, jossa voitte nauttia taas juhannuksesta kuten kuuluukin, eli livenä.  

Hygieniaan panostetaan valtavalla tavalla tapahtumassa mm. Käsidesi ja -pesupisteitä on lisätty alueelle paljon. Kerromme turvallisuus- ja hygieniatoimista vielä tarkasti lähempänä tapahtumaa.  

Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia juhlijoita vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen. 

Kerrotaan teille kattavasti tapahtumainfoa ennen juhannusta somessa ja täällä nettisivuilla, pysy siis kuulolla kanavissa ja saat ajankohtaiset infot ja ohjeet turvalliseen festaamiseen .

Kyllä vaan, majoitusvaihtoehtoja löytyy. Himos Juhannuksen official leirintäalueelle voi saapua majoittumaan teltalla, karavaaniautolla tai -vaunulla, retkeilypakulla, bussilla tai jollain muulla, omalla majoitusratkaisulla. Myynnissä myös suositut Himos Juhannus -boxit. Huomioithan, että näin erikoisvuotena kaikki leirinnän majoituslipputyypit tulee ostaa ennakkoon Tiketin verkkokaupasta. Kurkkaa lisätietoa majoitus-sivultamme ja osta paikkasi nyt!

Leirintään ei pääse ilman festivaalilippua ja majoituslippua. Muistathan huolehtia myös leirinnässä niin omasta kuin kaverin turvallisuudesta, turvaväleistä ja hygieniasta!

Tänä vuonna Tent Stagella framille pääsee heti artistien jälkeen toiseksi suosituin ohjelmanumero: syöminen. Festivaalin ruokamaailma muuttaa telttaan tunnelmallisen valaistuksen alle. Täällä voit herkutella niin burgerilla kuin kalalautasella, nauttia hot dogin ja lepuuttaa hieman jalkoja istumapaikkojen kanssa. 

Himos Areenan ohjelma täydentyy vielä ennen festivaalia. Valitettavasti legendaarisia Areenan jatkoja ei ole tänä vuonna ole luvassa, mutta tiedotamme pian Areenan sisällöstä. Stay tuned! 

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.  Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. 

 

Jos festarikesä ei kutsu sinua tänä juhannuksena, ja sinulla on lippu hallussa, olemme tarjonneet mahdollisuuden siirtää tämän tai viime kesän lippusi 2022 lipuksi lippukauppasi kautta. Himos Juhannuksen lipunsiirto on täytynyt tehdä 4.6.2021 mennessä ja tällä hetkellä mahdollisuus lipunsiirtoon on sulkeutunut. Kiitos että säilytit lippusi, niin voimme tavata taas Juhannuksena 2022! 

Mikäli olet halunnut kokonaan palauttaa pääsylippusi on mahdollisuus siihen ollut poikkeuksellisen tilanteen vuoksi avoinna 4.6.2021 asti. Tällä hetkellä lipun palautus ei ole enää mahdollista, toivottavasti tapaamme Himoksella!

Jos olet voittanut liput tapahtumaan, lippusi käy Himos Juhannuksessa 2021, mikäli et ole vielä vastaanottanut lippuasi, saat sen sähköpostiin toukokuun 2021 loppuun mennessä. 

Festarin voimassaoleva 2020 lippu käy tapahtumassa 2021 sellaisenaan, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Tervetuloa tapahtumaan.

Voimassaolevalla lipulla tarkoitetaan sitä, että jos tekee palautuksen tai siirron vuoden 2022 lipuksi, kyseinen 2020 lippu mitätöityy, eikä se käy tämän jälkeen enää tämän vuoden tapahtumassa.

Mikäli tulisi viranomaismääräys ja tapahtuma jouduttaisiin perumaan, niin se olisi valtava takaisku. Mutta tapahtumaan lipun ostaneet voisivat tässä tapauksessa pitää lippunsa ja tulla tapahtumaan ensi vuonna tai palauttaa lipun ja saada rahansa takaisin. 

Majoituskumppanimme HimosLomat myy mökkiin vaadittavat liput omaloma-palvelunsa kautta. Voit ostaa majoittujaliput normaalisti myös Tiketin tai Lippu.fi kautta Himos Juhannuksen tapahtumasivulta. Ilmoita tällöin omalomassa ostamasi lippujen tiedot. Suosittelemme mökkivaraajien hoitavan lipputiedot omaloma-palveluun nopeasti! Katso lisää: himoslomat.fi/tapahtumat/festarimajoitus/.

The Juhannuksessa mukana