Majoitus

Himoksella voi majoittua mukavuudenhaluisesti mökeissä tai hotellihuoneissa, taatun festivaalielämyksen taas tarjoaa leirintäalue monipuolisine majoittumisvaihtoehtoineen.

HIMOS JUHANNUKSEN LEIRINTÄALUE

Himos Juhannuksen leirintäalueen liput myynnissä torstaina 15.12.2023 TIKETISSÄ.

 • Telttapaikka omalle teltalle to-su 25€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle ja yöpyä torstaista sunnuntaihin saakka. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 10€
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan yhden vuorokauden ajaksi leirintäalueen Yhden yön juttu- alueelle. Leirintäalueelta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Huolehdithan kuitenkin että olet ajokunnossa!
Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla voimassa oleva majoittumispäivän festivaaliranneke.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Karavaanipaikka sähkötön 89€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 139€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 

 

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on kiinteästi sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Yleisen terveysturvallisuuden takia on myös huomioitava, että yksityisessä saunassa voi saunoa vain oman seurueen kesken.

 • Matkaajalippu sähkötön 109€
 • Matkaajalippu sähköllinen 199€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään

UUTUUS!
 • Juhannus-teltta 375€
Juhannus-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Juhannus-teltta retkisänky 25€/kpl
Juhannus-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl
Juhannus-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.
Juhannus-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

UUTUUS!
 • Premium Juhannus-teltta 580€
Glamping on nyt myös Himos Juhannuksessa! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Juhannus-teltta.
Premium Juhannus-teltta sisältää:
 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium-teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
 • Aamiaisboxi kahdelle hengelle.
Halutessasi voit majoittua Premium Juhannus-teltassa, myös useamman hengen voimin. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
 • Lisähenkilö Premium Juhannus-telttaan 150€
Teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Eikö kunto riitä kolmen päivän Juhannusjuhliin? Haluatko yöpyä vain yhden yön Himoksen leirintäalueella. Kesän 2023 uutuutena tarjoamme asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke. Eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 10€
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 35€
 • Yhden yön autopaikka 25€

Huomioithan lippukaupassa että valitset oikean yön majoittumislipun!

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Kehoitamme asiakkaitamme huomioimaan muut juhlijat yöaikaan kaikkialla leirinnässä. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit kuitenkin varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta klo. 12.00-07.00 päivittäin. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti.

 • Telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 25€
 • Sähkötön karavaanilippu HILJAINEN LIPPU  95€
 • Autopaikka HILJAINEN LIPPU 65€

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 210€
Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan ajalle torstai-sunnuntai. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.
Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.
Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.
HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma porukka kasaan ja juhannustunnelma on taattu!

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200
Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt / minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

The Juhannuksessa mukana