Majoitus

Himoksella voit majoittua mukavasti mökeissä tai hotellihuoneissa, taatun festivaalielämyksen taas tarjoaa leirintäalue monipuolisine majoitusvaihtoehtoineen.

HIMOS JUHANNUKSEN LEIRINTÄALUE

Huomioithan, että Himos Juhannuksen leirintäalueella majoittuaksesi sinulla tulee olla majoituspäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Mikäli haluat majoittua leirintäalueella yhden yön ajan, voit ostaa paikan Yhden illan juttu -alueelta. Kaikki info leirintäalueen lipputyypeistä ja muusta toiminnasta löytyy tältä sivustolta.

Luethan sivun huolellisesti läpi, jotta leirintäalueella bailaaminen sujuu mutkitta!

Himos Juhannuksen leirintäalueen liput myynnissä NYT TIKETISSÄ.

Himos Juhannuksen THE leirintäalue tarjoaa majoitusmahdollisuuden parhailta pelipaikoilta Himoksen Juhannusjuhlien keskeltä. Kerää kaverit mukaan, valitse ajoneuvo tai teltta, ja pakkaa retkireppusi festivaaleille. Voit majoittua leirinnässä mukavasti myös valmiiksi pystytetyssä teltassa tai jopa Premium teltassa, joka on sisustettu ja kalustettu Juhannuksen uutuus tuote!

Himos Juhannuksen leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueelta löytyy kuitenkin palveluita aina suihkukonteista nuotiopaikkoihin.

MAJOITTUAKSESI LEIRINTÄALUEELLA TARVITSET TAPAHTUMAN LOPPUUN ASTI VOIMASSA OLEVAN FESTIVAALILIPUN

Leirintäalue on tarkoitettu vain Himos Juhannuksen asiakkaille, ja kaikilla leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke. Rannekkeen suhteen sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa:

 • Jos ostat tavallisen leirintäalue paikan, sinulla tulee olla voimassaoleva festivaaliranneke koko majoittumisen ajaksi eli:
  • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
 • Uutuutena kesän 2023 leirintäalueella on Yhden yön juttu -alue, jossa voit majoittua vain yhden yön. Sinulla tulee olla siitä huolimatta voimassa oleva festivaaliranneke majoittumisesi ajaksi eli:
  • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
  • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo 12.00 – la klo. 12.00
  • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo 12.00 – su klo. 12.00

Tapahtuman ikäraja on K-18 kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ

Kaikki Himos Juhannuksen majoitusliput ovat myynnissä TIKETISSÄ.

SAAPUMINEN LEIRINTÄALUEELLE

Muistathan ottaa mukaan ostamasi pääsyliput sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikan päällä paikkaasi merkitsevään majoituskorttiin. Leirintäalueen portilla saat vaihdettua myös Himos Juhannus -pääsylippusi festivaalirannekkeeseen.

Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuessanne leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvo, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä esimerkiksi purkamaan etuteltan, tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit. Leirintäalueelta ei voi myöskään poistua ajoneuvolla kesken festivaalin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä (mönkijät). Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan!

Järjestyksenvalvojat, ja vastaanoton työntekijät auttavat kaikissa pulmissasi leirintä-alueella.

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA  KLO 12.00. Olethan kuitenkin ajokunnossa ennen kotiinlähtöä.

 • Telttapaikka omalle teltalle to-su 25€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle ja yöpyä torstaista sunnuntaihin saakka. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 10€
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan yhden vuorokauden ajaksi leirintäalueen Yhden yön juttu- alueelle. Leirintäalueelta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Huolehdithan kuitenkin että olet ajokunnossa!
Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla voimassa oleva majoittumispäivän festivaaliranneke.
Huomioithan, että jokaisella Yhden yön juttu -alueella majoittuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumisen ajaksi. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELTA 65€ 

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Huomioithan, että paikka ei sisällä sähköä.

Himos Juhannuksessa on käytössä myös päiväparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista löydät täältä. 

Karavaanilipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Karavaanipaikka sähkötön 89€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 139€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Karavaanilipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

 

 

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

 • Matkaajalippu sähkötön 109€
 • Matkaajalippu sähköllinen 199€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee sille ostaa saunallisen ajoneuvon lippu.

Matkaajalipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

UUTUUS!
 • Juhannus-teltta 375€
Juhannus-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Juhannus-teltta retkisänky 25€/kpl
Juhannus-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl
Juhannus-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.
Juhannus-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.
Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

UUTUUS!
 • Premium Juhannus-teltta 580€
Glamping on nyt myös Himos Juhannuksessa! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Juhannus-teltta.
Premium Juhannus-teltta sisältää:
 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium-teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
 • Aamiaisboxin kahdelle hengelle.
Halutessasi voit majoittua Premium Juhannus-teltassa, myös useamman hengen voimin. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
 • Lisähenkilö Premium Juhannus-telttaan 150€
Teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Karavaanilipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

Eikö kunto riitä kolmen päivän Juhannusjuhliin? Haluatko yöpyä vain yhden yön Himoksen leirintäalueella. Kesän 2023 uutuutena tarjoamme asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke. Eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 10€
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 35€
 • Yhden yön autopaikka 25€

Huomioithan lippukaupassa että valitset oikean yön majoittumislipun!

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Kehoitamme asiakkaitamme huomioimaan muut juhlijat yöaikaan kaikkialla leirinnässä. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit kuitenkin varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta klo. 24.00-07.00 päivittäin. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti.

 • Telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 25€
 • Sähkötön karavaanilippu HILJAINEN LIPPU  95€
 • Autopaikka HILJAINEN LIPPU 65€

Huomioithan, että jokaisella leirintäalueen Silent Himos -alueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 210€

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.
Saunallisen karavaanin lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoa löydät sivun yläreunasta kohdasta ”Himos Juhannuksen leirintäalue”.

PALVELUT

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona. Emme suosittele suihkukonteilla hiustenkuivaajan käyttöä.
 • Juomavesipiste
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty.
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäalueen herkkusi kesäkeittiössä! Käytössä mm. mikro, grilli, vedenkeitin sekä sähköliesi
 • Puhelimen latauspiste – pienellä lisämaksulla saat lisää virtaa laitteeseesi. Lisätietoa tulossa!
 • Saunakylä – Saunakylä palaa jälleen Jysäriin! Lisätietoja julkaistaan pian!

Lisätietoa muista leirintäalueen palveluista päivitetään kevään 2023 aikana, pysythän kuulolla!

Himos Juhannuksen leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä (mönkijät). Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! Järjestyksenvalvojat ja vastaanoton työntekijät auttavat kaikissa pulmissasi leirintä-alueella.

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA  KLO.12.00. Olethan kuitenkin ajokunnossa.

TURVALLISUUS

Himos Juhannuksen leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö-, kaasu- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Alueella on omat nuotiopaikat, mutta mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja tulenteko myös nuotipaikoilla on kielletty.

Yleisen turvallisuuden vuoksi tapahtuman järjestäjä ei tarjoa avoimia saunavuoroja leirintäalueen asiakkaille.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himos Juhannukseen, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma porukka kasaan ja juhannustunnelma on taattu!

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200
Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt / minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

The Juhannuksessa mukana