Majoitus

Himoksella voi majoittua mukavuudenhaluisesti mökeissä tai hotellihuoneissa, taatun festivaalielämyksen taas tarjoaa leirintäalue monipuolisine majoittumisvaihtoehtoineen.

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma porukka kasaan ja juhannustunnelma on taattu!

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200
Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt / minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Himoslomien majoitukset on loppuunvarattu.
Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

HimosLomilta majoituksen varanneet voivat ostaa festariliput helposti Omaloma-palvelun kautta, jolloin festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaaliliput voitte ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee ilmoittaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

HIMOS JUHANNUKSEN LEIRINTÄALUE – LOPPUUNMYYTY!

Himoksen leirintäalue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle on noin 800m. Alueella on sekä sähköttömiä että sähköllisiä karavaanipaikkoja, sekä niin sanottuja matkaajapaikkoja busseille ja muille isommille kokonaisuuksille. Alueelle voi ostaa myös telttapaikan, sekä autopaikan teltan läheisyyteen.

Huomioithan että jokaisella leirinnän asiakkaalla tulee olla majoittumispäivästä tapahtumaan loppuun asti voimassa oleva festivaalilippu.

 • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
  Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella ei ole pääsyä leirintäalueille.

Festarilipun lisäksi tarvitaan erillinen majoituslippu siihen majoitusvälineeseen, missä meinaa yöpyä. Esimerkiksi Autolle autopaikka, Karavaanille karavaanipaikka, teltalle telttapaikka. Kaikki leirintään liittyvät majoitusliput ovat olleet myynnissä Tiketissä ja nyt ne on loppuunmyyty. Niitä ei ole tulossa enää lisää myyntiin.

Festivaalin leirintään on mahdollista majoittua enää kaverin telttaan, autoon tai vaunuun, mutta uusia autoja, vaunuja, telttoja yms ei enää oteta alueelle alueen ollessa täysi.

Huom! Mikäli et pääse paikalle, myythän itsellesi tarpeettoman majoituslipun Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään ja lippu on turvallista käyttää.


 

 

 • Telttapaikka LOPPUUNMYYTY

Jokaisen telttailijan tulee ostaa telttapaikka ennakkoon Tiketin verkkokaupasta. Leirintäalue on tarkoitettu vain Himos Juhannuksen asiakkaille, ja ilman telttapaikkaa ja voimassa olevaa festivaaliranneketta ei ole pääsyä leirintäalueelle. Telttapaikka on telttakohtainen eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla edelleen voimassa oleva festivaaliranneke.

 • Autopaikka sähkötön LOPPUUNMYYTY

Autopaikka on tarkoitettu telttailijoille, jotka tulevat tapahtumaan auton kanssa. Mikäli majoittuu teltassa, teltalle tulee ostaa oma telttapaikkalippu ja autolle oma autopaikkalippu. Autopaikkalipulla auton voi tuoda teltan läheisyyteen leirintäalueelle. Autopaikalle voi saapua esimerkiksi henkilöautolla tai pakettiautolla. Jos majoitut pelkässä autossa ilman telttaa, et tarvitse tällöin telttaapaikkaa, autopaikka riittää.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Karavaanipaikka sähkötön LOPPUUNMYYTY
 • Karavaanipaikka sähköllinen  LOPPUUNMYYTY

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on kiinteästi sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Yleisen terveysturvallisuuden takia on myös huomioitava, että yksityisessä saunassa voi saunoa vain oman seurueen kesken.

 • Matkaajalippu sähkötön LOPPUUNMYYTY
 • Matkaajalippu sähköllinen LOPPUUNMYYTY

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään

BOX – majoitus on kevytrakenteinen majoitusmökki kahdelle hengelle.
BOX-majoitukset on LOPPUUNMYYTY.

BOX sisältää:

 • sängyt ja patjat kahdelle hengelle
 • pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Huomioithan että ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun.
 • yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella. Seuraathan järjestyksenvalvonnan ohjeita.
 • siivouksen
 • BOX on lukittavissa.

Ei sisällä:

 • festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen. Kaikkien majoittujien festivaalilippujen tulee olla voimassa koko tapahtuman ajan torstaista lauantaihin.
 • täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan tai ostettava lisäpalveluna.

BOX- majoitusmökit sijaitsevat leirintäalueella. Käytössä on kaikki leirintäalueen palvelut kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta. BOX on lukittavissa.

Majoituthan nätisti, sillä mikäli BOX:ssa tapahtuu töhrimistä tai paikkojen hajoittamista, peritään niistä korjaus- ja huoltomaksut varaajalta.

HUOM. BOX hinta on sama huolimatta siitä saapuuko majoittuja torstaina vai perjantaina.

 

 

Leirintäalue on tarkoitettu vain Himos Juhannuksen asiakkaille. Sinne ei voi tulla ilman pääsylippua.

Leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla majoittumispäivästä festivaalin päättymiseen asti voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke!

3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12

Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella ei ole pääsyä leirintäalueille.

Tapahtuman ikäraja on K-18 kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

LEIRINTÄALUE AUKEAA TORSTAINA 24.6. KLO. 12.00

Muistathan ottaa mukaan ostamasi pääsyliput sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikanpäällä paikkaasi merkitsevään lappuun. Leirintä-alueen portilla saat vaihdettua myös pääsylippusi festivaalirannekkeeseen. Varauduthan myös tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuessanne leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee veto auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä  esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

PALVELUT

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona. Emme suosittele suihkukonteilla hiustenkuivaajan käyttöä.
 • Juomavesipiste
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty.
 • Leirinnän kiska. Kioskissa myynnissä niin unohtuneita hammasharjoja, aamua helpottavaa limpparia tai aurinkorasvaa helteen yllättäessä. Kiskan vieressä on myös latauspiste puhelimille.
 • Himos Aktion lettukahvila. Ilmaiset lettukahvit leirinnän asiakkaille tarjoaa Himos Aktio. Tule juttelemaan elämästä ja elämää suuremmista asioista. Keskustelupalvelua on tarjolla koko festareiden ajan, torstai-illasta sunnuntaihin. Lettuja paistetaan koko päivän ja jaetaan yölläkin niin pitkään kuin riittää.
 • Saunarekan Saunakylä. Legendaarinen saunakylä sisältää useita saunoja, porealtaita, paljuja ja viihdettä. Avoinna ohjelman kera aamusta myöhäiseen iltaan, parhaat ajat varataan etukäteen! Saunakylässä palvelee myös anniskelualue. Saunakylä on avoinna to 12.00 – 00:00, pe-la 9.00 – 00.00, hinta yhdeltä asiakkaalta 30€/1,5h. Saunavuoron voi varata paikan päällä tai ennakkoon täältä.

Himos Juhannuksen leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä (mönkijät). Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! Järjestyksenvalvojat ja vastaanoton työntekijät auttavat kaikissa pulmissasi leirintä-alueella.

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA  KLO.12.00. Olethan kuitenkin ajokunnossa.

TURVALLISUUS

Himos Juhannuksen leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö-, kaasu- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Alueella on omat nuotiopaikat, mutta mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja tulenteko myös nuotipaikoilla on kielletty.

Yleisen turvallisuuden vuoksi tapahtuman järjestäjä ei tarjoa avoimia saunavuoroja leirintäalueen asiakkaille. Saunakylän saunat ja paljut palvelevat kaikkia asiakkaita, lisätietoa edellisen ”palvelut leirintäalueella” otsikon alta.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himos Juhannukseen, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

The Juhannuksessa mukana