Majoitus

Karavaanipaikkojen, matkaajapaikkojen, telttapaikat, autopaikat sekä Boxit ovat olleet enakkomyynnissä Tiketissä. Ennakkomyynti on päättynyt 24.6.2021 klo 11:00. Loput paikat myydään paikan päällä, mikäli tilaa riittää. Huomioithan, että leirintäalueella tarvitsee voimassa oleva pääsylippu!

Himos Juhannuksen leirintäalueen kartta on nähtävillä sivun alaosassa.

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma porukka kasaan ja juhannustunnelma on taattu!

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200
Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt / minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitusta myynnissä ainoastaan rajoitetusti.
Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

HimosLomilta majoituksen varanneet voivat ostaa festariliput helposti Omaloma-palvelun kautta, jolloin festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaaliliput voitte ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee ilmoittaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja.

Himoksen leirintäalue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle on noin 800m. Alueella on sekä sähköttömiä että sähköllisiä karavaanipaikkoja, sekä niin sanottuja matkaajapaikkoja busseille ja muille isommille kokonaisuuksille. Alueelle voi ostaa myös telttapaikan, sekä autopaikan teltan viereen. Huomioithan että jokaisella leirinnän asiakkaalla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu.

Kaikki leirintäalueen paikat myydään ennakkoon Tiketissä!

 • Telttapaikka 10€

Tänä vuonna jokaisen tulee ostaa telttapaikka ennakkoon Tiketin verkkokaupasta. Leirintäalue on tarkoitettu vain Himos Juhannuksen asiakkaille, ja ilman telttapaikkaa ja voimassa olevaa festivaaliranneketta ei ole pääsyä leirintäalueelle. Telttapaikka on telttakohtainen eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla edelleen voimassa oleva festivaaliranneke.

 • Autopaikka sähkötön 55€

Autopaikka on tarkoitettu telttailijoille, jotka tulevat tapahtumaan auton kanssa. Teltalle tulee ostaa oma telttapaikkalippu ja autolle oma autopaikkalippu. Autopaikkalipulla auton voi tuoda teltan läheisyyteen leirintäalueelle. Autopaikalle voi saapua esimerkiksi henkilöautolla tai pakettiautolla.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Karavaanipaikka sähkötön 70€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 105€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on kiinteästi sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Kesällä 2021 festivaalin terveysturvallisuuden takia on myös huomioitava, että yksityisessä saunassa voi saunoa vain oman seurueen kesken.

 • Matkaajalippu sähkötön 90€
 • Matkaajalippu sähköllinen 165€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään

Boxi 375€

BOXi sisältää:

 • sängyt ja patjat kahdelle hengelle
 • pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen, ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun.
 • yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
 • siivouksen
 • BOXi on lukittavissa.

Ei sisällä:

 • festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja sen tulee olla koko festariajalle (to-su)
 • täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan

Majoituthan nätisti, sillä mikäli BOXI:ssa tapahtuu töhrimistä tai paikkojen hajoittamista, peritään niistä korjaus- ja huoltomaksut varaajalta.

Leirintäalue on tarkoitettu vain Himos Juhannuksen asiakkaille.

Leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke!

3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12

Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella ei ole pääsyä leirintäalueille.

Tapahtuman ikäraja on K-18 kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

LEIRINTÄALUE AUKEAA TORSTAINA 24.6. KLO. 12.00

Muistathan ottaa mukaan lippuvarauksen maksukuitin, varauskopion tai laskun, sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikanpäällä paikkaasi merkitsevään lappuun. Leirintä-alueen portilla saat vaihdettua myös pääsylippusi festivaalirannekkeeseen. Varauduthan myös tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuessanne leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee veto auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

PALVELUT

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutilat desinfioidaan kahden tunnin välein. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli aluuella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty.

 

Himos Juhannuksen leirintä- ja karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan!

Järjestyksenvalvojat auttavat pulmissasi leirintä-alueella. Tarvittaessa henkilökuntaa tavoitat myös numerosta 040 1472222

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA 27.6. KLO.12.00

TURVALLISUUS

Himos Juhannuksen leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • koronaturvallisuuden vuoksi omia paljuja tai saunoja
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä. Terveysturvallisuus on myös prioriteettimme tulevan kesän tapahtumissa. Poikkeustilanteen takia leirintäalueella ei ole mahdollisuutta saunoa kesällä 2021 yhteisissä saunoissa, emmekä valitettavasti suosittele omienkaan saunojen tai paljujen tuomista alueelle.

Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Järjestyksenvalvojilta saat jätesäkkejä, jotta leirinne pihapiiri säilyy siistinä.

Olemme lisänneet tehostettua siivoamista koko tapahtuma-alueella, sekä leirinnässä ja desinfioimme kosketuspintoja säännöllisesti. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himos Juhannukseen, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

The Juhannuksessa mukana