Majoitus

Himoksella voit majoittua mukavasti mökeissä tai hotellihuoneissa, taatun festivaalielämyksen taas tarjoaa leirintäalue monipuolisine majoitusvaihtoehtoineen.

HIMOS JUHANNUKSEN 2024 LEIRINTÄALUEEN LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ

Kurkkaa alta lisätietoa majoistuspaikoista ja nappaa koko teidän jengille maja kesän parhaaksi viikonlopuksi!

Himos Juhannus leirintäalue

Himos Juhannuksen THE leirintäalue tarjoaa majoitusmahdollisuuden parhailta pelipaikoilta Himoksen Juhannusjuhlien keskeltä. Kerää kaverit mukaan, valitse ajoneuvo tai teltta, ja pakkaa retkireppusi festivaaleille. Voit majoittua leirinnässä mukavasti myös valmiiksi pystytetyssä teltassa tai jopa Premium-teltassa, joka on sisustettu ja kalustettu Juhannuksen THE tuote!

Himos Juhannuksen leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueelta löytyy kuitenkin palveluita aina suihkukonteista nuotiopaikkoihin.

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ

Kaikki Himos Juhannuksen majoitusliput ovat myynnissä TIKETISSÄ.

Huomioithan, että Himos Juhannuksen leirintäalueella majoittuaksesi sinulla tulee olla majoituspäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Mikäli haluat majoittua leirintäalueella yhden yön ajan, voit ostaa paikan Yhden Yön juttu -alueelta. Kaikki info leirintäalueen lipputyypeistä ja muusta toiminnasta löytyy tältä sivustolta.

Luethan sivun huolellisesti läpi, jotta leirintäalueella bailaaminen sujuu mutkitta!

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himos Juhannukseen, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

SAAPUMINEN LEIRINTÄALUEELLE

Muistathan ottaa mukaan ostamasi pääsyliput sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikan päällä paikkaasi merkitsevään majoituskorttiin. Leirintäalueen portilla saat vaihdettua myös Himos Juhannus -pääsylippusi festivaalirannekkeeseen.

Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuessanne leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvo, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä esimerkiksi purkamaan etuteltan, tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit. Leirintäalueelta ei voi myöskään poistua ajoneuvolla kesken festivaalin.

 • Telttapaikka omalle teltalle to-su 28€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle ja yöpyä torstaista sunnuntaihin saakka. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 14€
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan yhden vuorokauden ajaksi leirintäalueen Yhden yön juttu- alueelle. Leirintäalueelta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12:00 mennessä. Huolehdithan kuitenkin että olet ajokunnossa!
Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla voimassa oleva majoittumispäivän festivaaliranneke.
Huomioithan, että jokaisella Yhden yön juttu -alueella majoittuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumisen ajaksi. 

 • Juhannus-teltta 375€
Juhannus-teltat ovat puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Juhannus-teltta retkisänky 25€/kpl
Juhannus-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl (huom. ei sisällä petivaatteita)
Juhannus-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.
Juhannus-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.
Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. 

 • Premium Juhannus-teltta 580€
Glamping on nyt myös Himos Juhannuksessa! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Juhannus-teltta, joka takaa viihtyisän ja helpon majoitusvaihtoehdon.
Premium Juhannus-teltta sisältää:
 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium-teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Sähkön teltassa, puhelimen latausta mahdollistamaan.
 • Pyykkinarun sekä festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
Halutessasi voit majoittua Premium Juhannus-teltassa, myös useamman hengen voimin. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
 • Lisähenkilö Premium Juhannus-telttaan 140€
Teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. 

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. 

Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

 • Karavaanipaikka sähkötön 92€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 143€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Karavaanilipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan.

Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista

 • Matkaajalippu sähkötön 112€
 • Matkaajalippu sähköllinen 205€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee sille ostaa saunallisen ajoneuvon lippu.

Matkaajalipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELTA 72€ 

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Huomioithan, että paikka ei sisällä sähköä.

Himos Juhannuksessa on käytössä myös päiväparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista löydät täältä. 

Karavaanilipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. 

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 215€

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. 

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.
Saunallisen karavaanin lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

Eikö kunto riitä kolmen päivän Juhannusjuhliin? Haluatko yöpyä vain yhden yön Himoksen leirintäalueella? Tarjoamme nyt asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke. Eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 14€
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 42€
 • Yhden yön autopaikka 33€

Huomioithan lippukaupassa että valitset oikean yön majoittumislipun!

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Kehoitamme asiakkaitamme huomioimaan muut juhlijat yöaikaan kaikkialla leirinnässä. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit kuitenkin varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta klo. 24.00-07.00 päivittäin. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti. Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että pyrimme järjestämään mahdollisimman hiljaisen alueen, mutta festivaaliolosuhteissa emme voi taata täyttä hiljaisuutta.

 • Telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 28€
 • Sähköllinen karavaanilippu HILJAINEN LIPPU  143€
 • Autopaikka HILJAINEN LIPPU 72€

Huomioithan, että jokaisella leirintäalueen Silent Himos -alueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

PALVELUT

Väliaikaiselle leirintäalueelle on rakennettu kaikki tarpeelliset palvelut sujuvan majoituksen tarpeisiin. Järjestämme leirinnässä myös lisäpalveluita ja aktiviteettia aamupäiviä piristämään. Pysythän kuulolla palveluiden ja ohjelmien lista päivittyy kevään aikana!

 • Festari WC:t. 
 • Suihkukontit – Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona. Sähkölaitteiden käyttö on suihkukonteissa kiellettyä turvallisuussyistä.
 • Juomavesipiste
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty.
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäalueen herkkusi kesäkeittiössä! Käytössä mm. mikro, grilli, vedenkeitin sekä sähköliesi. Keittiön käyttö yöaaikaan on kielletty

Muu majoitus Himoksella ja lähistöllä

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma porukka kasaan ja juhannustunnelma on taattu! HimosLomilla on Himoksen alueella satoja vaihtoehtoja festarimajoitukseen – perinteisestä mökkimajoituksesta aina suuriin luksushuviloihin.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan Himoslomilta: TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

The Juhannuksessa mukana