Majoitus

Himoksella voit majoittua mukavasti mökeissä tai hotellihuoneissa, taatun festivaalielämyksen taas tarjoaa leirintäalue monipuolisine majoitusvaihtoehtoineen.

TERVETULOA HIMOS JUHANNUKSEN LEIRINTÄALUEELLE

Kurkkaa alta lisätietoa majoistuspaikoista ja nappaa teidän koko jengille maja kesän parhaaksi viikonlopuksi! Ja jotta taataan täyden kympin viikonloppu, luettehan verkkosivut huolellisesti läpi jo ennen lipun ostamista.

Himos Juhannus leirintäalue

Himos Juhannuksen THE leirintäalue tarjoaa majoitusmahdollisuuden parhailta pelipaikoilta Himoksen Juhannusjuhlien keskeltä. Kerää kaverit mukaan, valitse ajoneuvo tai teltta, ja pakkaa retkireppusi festivaaleille. Voit majoittua leirinnässä mukavasti myös valmiiksi pystytetyssä teltassa tai jopa Premium-teltassa, joka on sisustettu ja kalustettu Juhannuksen THE tuote!

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ?

Kaikki Himos Juhannuksen majoitusliput ovat myynnissä TIKETISSÄ.

Huomioithan, että Himos Juhannuksen leirintäalueella majoittuaksesi sinulla tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Mikäli haluat majoittua leirintäalueella yhden yön ajan, voit ostaa paikan Yhden Yön juttu -alueelta. Kaikki info leirintäalueen lipputyypeistä ja muusta toiminnasta löytyy tältä sivustolta.

Luethan sivun huolellisesti läpi, jotta leirintäalueella bailaaminen sujuu mutkitta!

MINKÄ LIPUN TARVITSET?

Leirintäalue on tarkoitettu vain Himos Juhannuksen asiakkaille, ja kaikilla leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaalilippu. Lipun suhteen sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa:

Koko viikonlopun majapaikka

 • Jos ostat tavallisen leirintäaluepaikan, sinulla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke koko majoittumisen ajaksi eli:
  • 3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu pe klo 11 – su klo 12

Yhden yön juttu 

 • Leirintäalueen yhteydessä on Yhden yön juttu -alue, jossa voit majoittua yhden yön ajan. Sinulla tulee olla siitä huolimatta voimassa oleva festivaalilippu majoittumisesi ajaksi eli:
  • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
  • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo 12.00 – la klo. 12.00
  • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo 12.00 – su klo. 12.00

Majoituspaikka on ajoneuvo / telttakohtainen, eli vaikka samassa majoituksessa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi majoituslippu.

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo 12:00 mennessä. Huolehdithan ajokunnostasi.

IKÄRAJA LEIRINNÄSSÄ

Tapahtuman ikäraja on 18-v kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan. Leirintäalueelle saapuvien asiakkaiden ikä tarkistetaan. Valmistauduthan siis näyttämään saapumisen yhteydessä viranomaisen myöntämän henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, henkilökortti, passi, muukalaistodistus tai pakolaisen matkustusasiakirja).

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himos Juhannukseen, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipun omistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

HYVÄ TIETÄÄ 

Himos Juhannuksen leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Pyrimme rauhoittamaan leirintäalueen yöajalla klo 02-07, mutta alueella voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista johtuvaa ääntä, kuten esimerkiksi turvallisuudesta, sähköntuotannosta tai muusta vastaavasta toiminnasta johtuvaa ääntä (esim. järjestyksenvalvojien aluevalvonta, generaattori). Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan ja vältät esimerkiksi ylimääräisten äänentoistolaitteiden, karaokelaitteiden yms melua tuottavien laitteiden käyttöä klo 02-07 välisenä aikana. Mikäli haluat varmistaa yörauhan, valitsethan paikan Silent Himos -alueelta

TURVALLISUUS

Himos Juhannuksen leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym
 • Irrallisia etutelttoja, perkoloita, kaiteita, pop-up-telttoja, leirintätelttoja, paviljonkeja tai muita irtonaisia teltttoja ja rakenteita karavaanikulkuneuvojen väliin

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojan keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö-, kaasu- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Alueella on omat nuotiopaikat, mutta mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulenteko on kielletty. Voit tuoda leirintäalueelle omat ruokasi ja juomasi.

Yleisen turvallisuuden vuoksi tapahtuman järjestäjä ei tarjoa avoimia saunavuoroja leirintäalueen asiakkaille.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

MIHIN ASTI SAA BAILATA?

Juhannus-kansa jaksaa bilettää aamuun saakka, mutta välillä on suositeltavaa myös vähän levähtää. Himos Juhannuksen leirintäalueella on hiljaisuus klo 02:00-07:00, jolloin pyydämme kaikkia asiakkaitamme hiljentämään volumia. Leirinnässä on kuitenkin aina liikenteestä ja mökkikylistä johtuvia ääniä, joten juhlatunnelmaan pyydämme varaamaan myös korvatulpat sekä kärsivällisyyttä. Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman hyvät unet, ostathan majoituspaikkasi Silent-Himos -alueelta!

MITÄ MUUTA TULEE MUISTAA?

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

Sähköllisillä paikoilla sähköautojen lataaminen on kielletty. Leirintäalueen kyljestä, päiväparkin vierestä luota latauspisteitä sähköautoille. Tarvittaessa lisätietoa ja -ohjeita saa leirintäalueen henkilökunnalta ja järjestyksenvalvojilta.

Tervetuloa Himos Juhannuksen leirintäalueelle!

Leirintäalueen vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varressa. Sen sijainnin näet suoraan kartasta. Paikan päällä opasteet sekä tieliikenteen ohjaajat opastavat asiakkaat vastaanottoon. Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Himos Juhannuksen leirintäalueelle voi saapua vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti:

 • Torstai: 12:00 – 21:00
 • Perjantai: 11:00-19:00
 • Lauantai: 11:00 – 17:00
Tarkistathan taulukosta tai kohdasta ”Leirintäalue info” millä lipulla voi saapua minäkin päivänä.

Yhden yön juttu -alueelle voi saapua seuraavien aikataulujen mukaisesti:

 • Torstai: 12:00 – 21:00
 • Perjantai: 12:00-19:00
 • Lauantai: 12:00 – 17:00

 • Sunnuntaina leirintäalueelta tulee poistua klo 12.00 mennessä.
 • Yhden yön juttu – alueelta tulee poistua aina  yöpymisen jälkeisenä päivänä klo 12.00 mennessä.

Saapuessasi vastaanottoon ota valmiiksi esille ostamasi pääsyliput sekä henkilöllisyystodistus. Liput vaihdetaan vastaanotossa majoituskorttiin. Leirintäalueen vastaanotossa saat vaihdettua myös Himos Juhannus -pääsylippusi festivaalirannekkeeseen. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Saapuessasi leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvo, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erilliselle maksulliselle parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti.

Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan, tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

 • Sähkötön telttapaikka omalle teltalle 28€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Liput ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Telttamajoituksessa on otettava huomioon turvavälit naapureihin. Huomioithan, että ostaessasi lipun teltalle, voit tuoda leirintäalueelle ainoastaan teltan. Mikäli haluat tuoda leirintäalueelle myös auton, on sille ostettava erillinen autopaikan lippu.

Telttapaikalla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Jokaisella majoittujalla tulee kuitenkin olla voimassa oleva festivaalilippu majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

 • Juhannus-teltta 375€ / Myynti loppunut
Juhannus-teltat ovat puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Juhannus-teltta retkisänky 25€/kpl
Juhannus-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl (huom. ei sisällä petivaatteita)
Juhannus-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka pysäköintialueelta.
Juhannus-teltassa voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su, ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa (tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista). Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.
Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalilippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

 • Premium Juhannus-teltta 580€ Premium Juhannus-teltan myynti on loppunut kesälle 2024
Glamping on nyt myös Himos Juhannuksessa! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Juhannus-teltta, joka takaa viihtyisän ja helpon majoitusvaihtoehdon.
Premium Juhannus-teltta sisältää:
 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa
 • Sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Sähkön teltassa, puhelimen latausta varten
 • Pyykkinarun sekä festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
Halutessasi voit majoittua Premium Juhannus-teltassa, myös useamman hengen voimin. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
 • Lisähenkilö Premium Juhannus-telttaan 140€
Premium Juhannus-teltassa voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su, ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalilippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

 • Karavaanipaikka sähkötön 92€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 143€  Paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto (järjestyksenvalvojaa osoittaa vetoautolle paikan, johon auto on ohjeiden mukaan ajettava)
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintialueelle.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista.

Sähköllisillä paikoilla sähköautojen lataaminen on kielletty. Leirintäalueen kyljestä, päiväparkin vierestä luota latauspisteitä sähköautoille. Tarvittaessa lisätietoa ja -ohjeita saa leirintäalueen henkilökunnalta ja järjestyksenvalvojilta.

Karavaanipaikalla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

 • Matkaajalippu sähkötön 112€
 • Matkaajalippu sähköllinen 205€  Paikka on sähköllinen ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee sille ostaa saunallisen ajoneuvon lippu.

Matkaajapaikalla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELTA 72€ 

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton tai pakettiauton leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen. Mikäli yövyt autossa, muistathan pitää huolta turvallisuudesta varmistamalla hyvän ilman kierron.

Huomioithan, että autopaikka-lippu on tarkoitettu vain yhdelle ajoneuvolle. Mikäli haluat pystyttää auton viereen teltan, tulee sinun ostaa lisäksi telttapaikka.

Himos Juhannuksessa on käytössä myös päiväparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista löydät täältä. 

Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

Autopaikalla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 215€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista.

Saunallisen ajoneuvon paikalla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Kehoitamme asiakkaitamme huomioimaan muut juhlijat yöaikaan kaikkialla leirinnässä. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit kuitenkin varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta klo. 24.00-07.00 päivittäin. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti. Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että pyrimme järjestämään mahdollisimman hiljaisen alueen, mutta festivaaliolosuhteissa emme voi taata täyttä hiljaisuutta.

 • Telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 28€
 • Sähköllinen karavaanilippu HILJAINEN LIPPU  143€
 • Autopaikka HILJAINEN LIPPU 72€

Silen Himos -alueella voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella leirintäalueen Silent Himos -alueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Lisätietoja kohdassa ”Leirintäalue info”. 

Riittääkö sulle yhden yön juhannusbileet? Onko tarve yöpyä vain yksi yö Himoksen leirintäalueella? Tarjoamme asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaalilippu. Eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön sähkötön telttapaikka omalle teltalle 14€ 
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 42€
 • Yhden yön sähkötön autopaikka 33€

Huomioithan lippukaupassa että valitset oikean yön majoittumislipun!

Jokaiseen kesäjuhlaan kuuluu sauna ja palju! Leirintä SPA tarjoaa leiriytyjille mahdollisuuden kylpeä ja rentoutua jokaisena festivaalipäivänä. SPA:han mahtuu kerrallaan 6 henkilöä ja sinne voi tehdä omalle kaveriporukalle varauksen ennakkoon paikan päällä. Nykäise vain Saunamajuria hihasta ja homma hoituu! SPA-vuoroa ei kuitenkaan olle pakko varata ennakkoon, vaan rentoutumaan saa saapua myös ilman varausta, mikäli SPA:ssa on tilaa.

Leirintä SPA sijaitsee leirintäalueen Hiekkakentällä suihkukonttien yhteydessä. Alueelta löytyy myös Stailauskontti, jossa voi vaihtaa vaatteita ja valmistautua festaripäivään.

PÄÄSYLIPUT

Leirintä SPA:han voi ostaa pääsylipun leirintäalueen vastaanotosta sen aukioloaikojen puitteissa. Muina ajankohtina (aamuisin ja iltaisin) lipun voi ostaa SPA:sta Saunamajureilta.

 • Lipun hinta on 9€ ja se oikeuttaa 30min SPA-vuoroon.

AUKIOLOAJAT

 • TORSTAI klo 13:00 – 00:00
 • PERJANTAI klo 10:00 – 00:00
 • LAUANTAI klo 10:00 – 00:00

Leirintä SPA:ssa tehdään päivittäin huolto klo 16:00 ja klo 19:00, jolloin SPA on kiinni noin puolen tunnin ajan.

OHJEITA SPA:SSA VIERAILUUN

 • Saunaan ja kylpyyn mennään suihkun kautta ja uimapuku päällä
 • Omat pyyhkeet mukaan
 • Leirintä SPA:han on sallittua viedä omia juomia. Jätetään juomat kuitenkin saunan ja paljun ulkopuolelle
 • Leirintä SPA:lla työskentelee Saunamajureita, jotka huolehtivat SPA:n turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Noudatathan Saunamajureiden ohjeita kaikissa tilanteissa. Saunamajureilla on oikeus evätä SPA:han pääsy asiattomasti käyttäytyviltä tai erittäin päihtyneiltä asiakkailta.
 • Lisätietoja saa tarvittaessa leirintäalueen henkilökunnalta ja Saunamajureilta

Hauskoja saunahetkiä!

PALVELUT

Väliaikaiselle leirintäalueelle on rakennettu kaikki tarpeelliset palvelut sujuvan majoituksen takaamiseksi. Pysythän kuulolla, palveluiden lista päivittyy kevään aikana!

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit – Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odota omaa vuoroasi ulkona. Sähkölaitteiden käyttö on suihkukonteissa kiellettyä turvallisuussyistä.
 • Juomavesipisteet
 • Stailauskontti– Festarilookin voit laittaa kuntoon Stailauskontissa, josta löytyy peilejä, penkkejä sekä pistokkeita sähkölaitteille, esim. föönille ja muille kähertimille. Stailauskontti sijaitsee hiekkakentän suihkukonttien läheisydessä.
 • Grillaus- ja nuotiopaikat – Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus, on kaikki tulenteko kielletty.
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäherkkusi kesäkeittiöstä, josta löytyy mm. vedenkeitin, mikro, sähköliesi sekä muut lastat ja vempaimet! Olethan tarkka sähkölaitteiden kanssa ja irrotat piuhat välittömästi käytön jälkeen.
 • Sanan Teltan Lettukahvio – Sanan teltan lettukahviolta saa ilmaiset lettukahvit sekä keskustelupalvelua koko festareiden ajan
 • Puhelimen latausmahdollisuus – Leirintäalueella pääsee lataamaan puhelinta pientä maksua vastaan. Lisätiedot tulossa myöhemmin!
 • Leirintä SPA – Jokaiseen kesäjuhlaan kuuluu sauna ja palju! Leirintä SPA tarjoaa leiriytyjille mahdollisuuden kylpeä ja rentoutua jokaisena festivaalipäivänä. SPA:han mahtuu kerrallaan 6 henkilöä ja sinne voi tehdä omalle kaveriporukalle varauksen ennakkoon paikan päällä. Nykäise vain Saunamajuria hihasta ja homma hoituu! SPA-vuoroa ei kuitenkaan olle pakko varata ennakkoon, vaan rentoutumaan saa saapua myös ilman varausta, mikäli SPA:ssa on tilaa. SPA-vuoro 9€ / 30min

Vie the leirintäalueen kokemuksesi vielä seuraavalle tasolle osallistumalla vauhdikkaaseen ohjelmaan! Ohjelma on maksutonta kaikille leirintäalueen asiakkaille, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

PERJANTAI

12.00 The Joukkueskaba –  Kasaa 4 hengen joukkue, ja tule kilpailemaan Juhannuksen leirinnän nokkelimman tiimin tittelistä. Luvassa rata, joka villitsee kreiseimmänkin bailaajan. Pääpalkintona  parhaimmalle joukkueelle Himos Juhannuksen VIP-korotukset koko jengille! Kokoontumispaikka: Leirinnän vastaanoton viereinen hiekkakenttä 

 •  Kilpailuun otetaan mukaan 5 ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta!
 • Ilmoittautumalla sitoudut saapumaan kilpailuun paikalle.

13.00 Tacticin Mölkky turnaus – Ota kaverisi mukaan ja tule ottamaan mittaa Suomen suosituimmassa mökkipelissä! Mölkky turnaukseen voit hypätä lennosta mukaan eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon! Kisa pidetään suoraan joukkuekisan jälkeen leirinnän vastaanoton viereisellä hiekkakentällä , joten voitte osallistua molempiin. Voittaja joukkueille luvassa mahtavia palkintoja! 😉

Muu majoitus Himoksella ja lähistöllä

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma porukka kasaan ja juhannustunnelma on taattu! HimosLomilla on Himoksen alueella satoja vaihtoehtoja festarimajoitukseen – perinteisestä mökkimajoituksesta aina suuriin luksushuviloihin.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan Himoslomilta: TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

The Juhannuksessa mukana