Liput ja sisäänpääsy

Varmista pääsysi Suomen kovimpiin juhannusjuhliin sillä kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä!

HIMOS JUHANNUS 20.-22.6.2024

Kesäliput myynnissä nyt:

 • 3 päivää 179 €
 • 2 päivää pe-la 147€
 • päivälippu 109 € 
 • 3 päivää VIP 245€  LOPPUUNMYYTY

Kaikkiin hintoihin lisätään lippukaupan tilausmaksu. Avustaja- ja pyörätuoliliput ovat saman hintaisia. Festivaalilippujen hinnat nousevat mitä lähemmäksi Juhannusta mennään, parhaalla hinnalla piletit saat siis nyt!

Kaikki pääsyliput ovat myynnissä Tiketissä sekä Lippu.fi.

Edellytämme kaikilta lipun ostaneilta sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiimme. Löydät ne täältä.

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi lipun esimerkiksi tapahtuman toisen päivän lipuksi tai korottaa ostamaasi lippua toiseen lipputyyppiin, olethan yhteydessä lippukauppaan, josta lipun olet ostanut. Lippujen korottaminen onnistuu myös tapahtuma-aikaan pääportin asiakaspalvelupisteellä. Huomioithan kuitenkin, että korotus onnistuu vain, jos kyseistä lipputyyppiä on vielä myynnissä!

HUOM! Festivaalin lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa

Majoitusliput Himos Juhannukseen ovat myynnissä Tiketissä.

Huomioithan, että voidaksesi majoittua festivaalin leirintä- ja karavaanialueilla, tulee sinulla olla voimassa oleva festivaalilippu aina majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista löydät täältä.

Majoittuminen leirintä- ja karavaanialueilla on sallittu:

 • Torstai klo 12.00 alkaen: 3 päivää, 3 päivää VIP
 • Perjantai klo 10:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP
 • Lauantai klo 10:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP, lauantai, Lauantai VIP

Yhden päivän to / pe / la lipuilla voit majoittua ainoastaan Yhden yön juttu -alueella. 

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman asiakaspalvelupisteillä. Asiakaspalvelupisteiden sijainnit ja tarkemmat aukioloajat näet alta. Voit myös vaihtaa 3 päivän tapahtumarannekkeesi ennakkoon. Katso lisätiedot ennakkorannekkeenvaihdosta alta.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta voi noutaa ranneketta. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisa, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

 • TORSTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
 • PERJANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
 • LAUANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

PÄÄPORTTI / AREENAN INFO
Pisteellä tehdään lipunmyyntiä, rannekkeenvaihtoa sekä palvellaan VIP-asiakkailla. Pääportilta löytyy myös narikka ja löytötavarat.

Torstai 12:00 – 04:00
Perjantai 12:00 – 04:00
Lauantai 12:00 – 04:00

LIPPUKONTTI CENTER
Pisteellä tehdään lipunmyyntiä ja palvellaan check in/akkreditointiluukulla mm. vieraita ja median edustajia.

Torstai 12:00 – 22:00 (myös rannekkeenvaihto)
Perjantai 12:00 – 20:00
Lauantai 12:00 – 20:00

LEIRINNÄN VASTAANOTTO
Pisteellä tarkistetaan leirintäasiakkaiden pääsyliput ja majoitusliput. Leirinnän vastaanoton ollessa suljettuna voit asioida myös muilla vastaanottopisteillä.

Torstai 12:00 – 21:00
Perjantai 11:00 – 19:00
Lauantai 11:00 – 17:00

Voit vaihtaa Himos Juhannuksen 3 päivän lippusi rannekkeeksi ennakkoon Keljon kauppakeskuksen ennakkorannekkeenvaihtopisteellä. Keljon kauppakeskus sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä.

Ennakkorannekkeenvaihto, Keljon kauppakeskus

 • ti 18.6. klo 16-18
 • ke 19.6. klo 16-18
 • to 20.6. klo 10-18

Huomioithan, että VIP-lippuja ja muita kuin 3 päivän lippuja vaihdetaan rannekkeisiin vain Himoksella.

Huomioittehan, että ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena ennakkorannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta voi ranneketta noutaa. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Himos Juhannuksen VIP tarjoaa mahdollisuuden nauttia helpoista juhlapäivistä. VIP-alueelta löydät muun muassa enemmän istumatilaa, vesivessat, vähemmän jonoa ja paremman mielen! 
Himos Juhannuksen SUPER VIP tarjoaa tänä vuonna uutuutena mahdollisuuden lunastaa omalle jengille loungen kaikilla herkuilla.
Lisätietoja kaikista VIP-mahdollisuuksista löydät TÄÄLTÄ.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, jossa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLILIPPU:

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU:

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla. Vanhaksi mennyt passi ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tapahtuman ikärajaa noudatetaan sekä festivaalialueella, leirintäalueella ja tapahtuman lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla. Myös tapahtumassa voi lipun ostaa paikan päällä ePassilla, mikäli tapahtuman lippuja on vielä jäljellä.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

The Juhannuksessa mukana