Saapuminen

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

 

JUNA

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa Jämsään. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee Jämsän paikallisliikenne.

VR matkahaku

AUTO

Voit saapua Himos Juhannukseen myös autolla. Suosithan kimppakyytejä! Saapuessasi autolla Himos Juhannukseen, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan päiväparkkiin. Lisätietoa päiväparkista löydät kohdasta Pysäköinti.

FESTARIBUSSI

Festaribussit palvelevat myös ensi kesänä! Lisätietoa tulossa.

TAKSI

Himos Juhannuksen virallinen taksikumppani on Valopilkku. Lisätietoja taksipalveluista tästä. Taksitolppien paikat tarkentuvat keväällä.

Mikäli saavut festareille autolla, pysäköinti on mahdollista päiväparkissa. Päiväparkki-lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä torstaista sunnuntaihin.

1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

PÄIVÄPARKKI HINNASTO

  • Päiväparkki 3 päivää 25€
  • Päiväparkki torstai 9€
  • Päiväparkki perjantai 9€
  • Päiväparkki lauantai 9€

Osta päiväparkki-lippusi nyt Tiketistä!

 

The Juhannuksessa mukana