Saapuminen

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

 

Mikäli saavut festareille autolla, pysäköinti on mahdollista päiväparkissa. Päiväparkki-lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee leirintäalueen läheisyydessä. Päiväparkkiin on mahdollista saapua päiväparkin vastaanoton ollessa avoinna. Näet vastaanoton aukioloajat alta.

Ostettu parkkipaikkalippu vaihdetaan paikan päällä auton tuulilasiin tulevaan lipukkeeseen. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä torstaista sunnuntaihin klo 12:00 asti ja 1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti. Parkista pääsee pois myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

PÄIVÄPARKKI HINNASTO – ENNAKKOON

  • Päiväparkki 3 päivää 35€
  • Päiväparkki torstai 14€
  • Päiväparkki perjantai 14€
  • Päiväparkki lauantai 14€

Päiväparkin tarkan sijainnin löydät kartasta!

Osta päiväparkki-lippusi nyt Tiketistä!

JUNA

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa Jämsään. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee Jämsän paikallisliikenne.

VR matkahaku

LINJA-AUTO

Ympäri Suomen Jämsään on mahdollista saapua linja-autolla. Festarialueen ja Jämsän linja-autoaseman välillä palvelee Jämsän paikallisliikenne.

Matkahuollon matkahaku.

Tiesitkö että suurinosa festivaalin hiilijalanjäljestä aiheutuu asiakkaiden matkustamisesta tapahtumaan. Voit tehdä hyvää meidän yhteiselle ympäristölle ja saapua paikalle julkisella kulkuneuvolla. Täysin päästötön vaihtoehto on kävellä, mutta se saattaa Jämsään saakka olla työlästä – juna ja bussi ovat myös hyviä vaihtoehtoja.

AUTO

Voit saapua Himos Juhannukseen myös autolla. Suosithan kimppakyytejä! Saapuessasi autolla Himos Juhannukseen, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan päiväparkkiin. Lisätietoa päiväparkista löydät kohdasta Pysäköinti.

FESTARIBUSSI

Himoksella palvelevat mökkikylien, leirinnän, tapahtuma-alueen sekä Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot.

Lisätietoa festaribussista, aikatauluista ja hinnoista julkaistaan kevään aikana!

The Juhannuksessa mukana