Palvelut ja tilat

LISÄÄ INFOA HIMOS JUHANNUKSESTA 2024 JULKAISTAAN KEVÄÄN EDETESSÄ, PYSYKÄÄ KUULOLLA!

Himos Juhannuksen infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä. Infopisteeltä löydät myös narikan ja festivaalin ajan löytötavarat.

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä nettisivuilla www.himosjuhannus.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Leirintä- ja mökkialueilla ne ovat sallittuja. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat sallittuja tapahtuma-alueella.

Himos Juhannuksen virallinen hashtag on #himosjuhannus

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsän keskustassa. Himos Juhannuksessa voit maksaa pankkikortilla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme panostaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty lukuisia kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen.

Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte, pahvi, metalli sekä lasi. Tämän lisäksi meillä on pienempiä kierrätysastioita paristoille, keräys- ja, tietosuojapaperille, maaleille ja lakkajätteelle sekä ser-jätteelle. Ruokajäteöljyn keräämme paistinrasva-astioihin tapahtuman aikana.

Lisätietoa Himos Juhannuksen vastuullisuusohjelmasta löydät täältä. 

The Juhannuksessa mukana