Palvelut ja tilat

Ravintola Tupa

Torstai-lauantai:

8-11 (aamiainen)
11.30 -16.00 (lounas)
16-21 (päivällinen)
12.00-00.30 (pizzaa ja wingsejä)

Mono Pub

Torstai: 16.00 – 00.00
Perjantai-lauantai: 14.00 – 00.00

Saluuna

Torstai: 12-04
Perjantai-lauantai: 9-04
Sunnuntai: 11-18

Areenan jatkot

Torstai – lauantai 22:00-04:00

Center Market Himos

Torstai 9.00 – 20.00

Perjantai 9.00 – 20.00

Lauantai 10.00 – 20.00

Sunnuntai 10.00 – 16.00

Himos Juhannuksen narikka palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä. Narikasta löydät myös löytötavarat.

Narikka ja käynti narikassa kustantavat 4 €.

Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä, jonka jälkeen ne toimitetaan Suomen löytötavaratoimistoon.

Himoksen tapahtuma-alueella palvelevat Suomen vihreimmät vesi-WC:t. Pääset hyödyntämään WC-tiloja hankkimalla itsellesi WC-rannekkeen!

Suosittelemme ostamaan rannekkeen ennakkoon, jolloin vältyt ruuhkalta tapahtuma-alueen asiakaspalvelupisteellä. WC-rannekkeita ennakkoon myy Tiketti. WC-rannekkeita myydään tapahtuma-alueella WC-tilojen edustalla ja asiakaspalvelupisteissä.

Alueelta löytyy myös runsaasti tavallisia veloituksettomia festarivessoja, mutta mikäli kaipaat mukavuutta, tarjoilee WC-ranneke luksusta festivaalipäivääsi.

HINNASTO

  • WC-ranneke torstai 6€
  • WC-ranneke perjantai 6€
  • WC-ranneke lauantai 6€
  • WC-ranneke 2 pv 12€
  • WC-ranneke 3 pv 18€

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä nettisivuilla www.himosjuhannus.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Leirintä- ja mökkialueilla ne ovat sallittuja. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat sallittuja tapahtuma-alueella.

Himos Juhannuksen virallinen hashtag on #himosjuhannus

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsän keskustassa. Himos Juhannuksessa voit maksaa pankkikortilla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme panostaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty lukuisia kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen.

Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte, pahvi, metalli sekä lasi. Tämän lisäksi meillä on pienempiä kierrätysastioita paristoille, keräys- ja, tietosuojapaperille, maaleille ja lakkajätteelle sekä ser-jätteelle. Ruokajäteöljyn keräämme paistinrasva-astioihin tapahtuman aikana.

Lisätietoa Himos Juhannuksen vastuullisuusohjelmasta löydät täältä. 

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen tapahtumassa on kielletty, ja voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.
Virallinen panttipiste sijaitsee festivaalialueella Himos Hotellin edessä. Tölkkejä voi palauttaa myös muille anniskelupisteille.

Turvallisesti kotiin!

Himos Centerillä pääsee sunnuntaina puhaltamaan 5 € hintaan. Puhallutuksesta vastaa Himoslomat.

Sunnuntaina klo 8.00 alkaen (puhallutus Himos Centerin ulkopuolella)

 

 

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Makkaraperunat G, L
Kebabsetti G, L
Kanakebabsetti G, L
Seitansetti V, L
Specialsetti L, saatavilla G

 

Burger Street & Burger Beast

Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam!

Juustoburger VL, saatavilla G, L
Chiliburger VL, saatavilla G, L
BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L
Vegeburger VL, saatavilla G, L

 

Street Pitas

Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.

Lihakebab L, saatavilla G, M
Kanakebab L, saatavilla G, M
Falafel L, saatavilla G, M, V
Seitankebab L, saatavilla M, V

 

Premium Hot Dogs
New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmethodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premiumhodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla HK-Aitonakilla, porsaankyljellä tai vegepulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie.

Original L, M
Meat House L, M
Big Bacon L, M
Butcher L, M
Original Veggie L, M, V

 

Premium Asian Food

Autenttisia aasialaisia herkkuruokia perinteiseen tapaan. Annokset riisillä tai nuudeleilla, kanan tai tofun kera, kasviksia unohtamatta!

Orange Chicken riisin kera L,M
Kana Kung Po maapähkinöiden, paprikoiden ja riisin kera L,M
Paistettua nuudelia kanalla L,M
Sitruskanaa kambodzalaisella vivahteella riisin kera G,L
Herkkusieni-tofu curry-kookoskastikkeella G,L,M,V
Kasvisruokaa kauden vihanneksilla G,L,M,V

 

El Mexican

Meksikolaisia makuja burritoina ja nachoina! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Picante Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.

Citrus Chicken VL
Chipotle Beef VL
Picante Beanit VL, saatavilla V
Nachot: jauheliha (VL, G), kana (VL, G)
Nachot & Salsa (sis. juustokastike)
Burritos & Nachos

 

Kariniemen Kot Spot
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kot Spot tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.

Original Chicken Burger VL, G, L
Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L
Fresh Chicken Salad G, M
Fried Chicken Plate G, M

Himos Juhannuksen alueelta löytyy latausasemia, joilta voit vuokrata matkalaturin eli powerbankin. LecToGo latausasemia löydät tapahtuma-alueelta Riemun ylä- ja alakerrasta, etuteltasta, leirinnästä sekä VIP-alueelta.

Aloita lataamalla sovellus osoitteesta www.lectogo.com/app.

1. Etsi asema ja skannaa aseman QR-koodi.
2. Ota powerbank ja lataa puhelimesi.
3. Lataus valmis? Palauta powerbank latausasemaan

Hinta: 5€ / tunti

Jos virtapankkia ei palauteta, sinulta veloitetaan 50€.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@lectogo.com 

The Juhannuksessa mukana