Saavutettavuus

Saavutettavuus

Himos Park on kauttaaltaan asfaltoitu ja helppokulkuinen alue. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen, sekä ensimmäiseen kerrokseen. VIP-alueella on esteetön pääsy kaikkialle yläkerroksia lukuun ottamatta. Päälavalla sekä Tent Stagella on omat pyörätuolikorokkeet, vain pyörätuoliasiakkaiden käyttöön. Alueelta löytyy levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella.

Tapahtuma-alueella on kaksi esteetöntä WC:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta. Vessapassilla voit käyttää myös kaikkia alueen asiakkaille tarkoitettuja festarivessoja, sekä veloituksetta vesi-WC tiloja. Inva WC:t sekä tavalliset WC:t on merkitty tapahtuma-alueen karttaan.

Inva pysäköintipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen lähellä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä, Tiirantien ja Haikutien välissä. Invataksin noutopaikka löytyy myös samasta paikasta, lyhyen matkan päässä pääportista.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaamme sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Lipunmyyntipisteet sijaitsevat pääportin vieressä, sekä Himos Centerin pihalla. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä – mutta ei ole välttämätöntä.

Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen lipun.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle.

Ethän trollaa esteettömyyskäytännöillä! Himos Juhannus haluaa olla saavutettava festivaali, joka takaa kaikille turvallisen ympäristön juhlia.

Kysyttävää esteettömyydestä tai saavutettavuudesta? Ota yhteyttä sähköpostilla tapahtumat@nelonenmedia.fi.  Tapahtuman selkokielinen info löytyy täältä. 

The Juhannuksessa mukana