VIP-alue

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin pääportin vasemmalla puolella olevassa VIP-palvelupisteessä.

  • Taikuri Kristian Backman viihdyttää VIP-vieraita perjantai 25.6. illan ajan.
  • Jalkapallon EM-kisakatsomo la 26.6 klo.19-21 & 22-00
    Futishuuma ei katoa myöskään festivaaleilla! VIP-alueen screenit tarjoavat mahdollisuuden pelien seuraamiseen viikonlopun aikana.
  • VIP-asiakkaita palvelee Studio AK:n hiusten freesauspiste koko festivaalin ajan.

VIP-lippuun ei kuuluu ruokailua, mutta VIP-alueelta löytyy omat anniskelu- ja ravintolapalvelut, joista saat laadukkaita herkkuja. Paikallisuuteen panostava upouusi Street Food Truck palvelee eksklusiivisesti Himos Juhannuksen VIP-asiakkaita tarjoamalla kovimmassa huudossa olevat katuruoka-herkut maailmalta kotimaisia raaka-aineita hyötykäyttäen. Päivittäin vaihtuva menu tarjoaa takuuvarman makunautinnon koko viikonlopuksi! Tsekkaa alta millaisella ruualla festivaalipäivien aikana herkutellaan!

Kimchi Bokkeumbap eli fermentoiduilla kasviksilla höystetty paistettu riisi on perinteinen korealainen kotoisa lohturuoka, joka ei varmasti jätä makuhermoja kylmäksi.

Gochujang -chilitahna tuo riisille lempeää tulisuutta, jota tasapainottaa joko laadukkain suomalainen porsaankylki tai Kauhavan lahja maailmalle, kotimaiset Beanit® härkäpapusuikaleet.

 

Kimchi Bokkeumbap & BBQ Pork

Paistettua kimchi -riisiä, Korean BBQ marinoitua porsaankylkeä, kevätsipulia, seesaminsiementä

 

Kimchi Bokkeumbap & BBQ Beanit®

Paistettua kimchi -riisiä, Korean BBQ marinoituja Beanit®-suikaleita, kevätsipulia, seesaminsiementä

 

¡Viva la Street Food!

Heittäydy nousevaan tacohuumaan valitsemalla joko makean maukkaat Tiituspohjan lähipalvaamon pulledporkilla täytetyt soft tacot tai nappaa matkaan meksikolaisin maustein hierotut kotimaisella kukkakaalilla ja herkullisella kaktuksella täytetyt kasvis soft tacot.

 

Tacos al pastor (L

Haudutettua Tiituspohjan pulledporkia, grillattua ananasta, pikkelöityä sipulia, avocadokastiketta, korianteria

 

Nopalitos tacos

Paahdettua kukkakaalia ja kaktusta, pikkelöityä sipulia, avocadokastiketta, korianteria

 

Lisukkeena:

Nachoja & Pico de Gallo tuoresalsaa

 

Suussasulavat ribsit ovat yksi Texasin grillauskulttuurin kulmakivistä. Persikka-bourbon marinadilla sivellyt kylkipalat ovat takuuvarma vaihtoehto lauantaipäivän polttoaineeksi.

Rennompaan päivään oivallinen valinta on Pohjois-Amerikan herkulla, vaahterasiirappimarinadilla, glaseeratut BBQ tofu-kasvisvartaat!

 

Peach bourbon Texas ribs

Persikka-bourbon glaseerattuja Tiituspohjan lähipalvaamon ribsejä, BBQ-kastiketta, coleslaw-salaattia

 

Maple glazed tofu-veggie skewers

Vaahtera-BBQ-kastikkeella siveltyjä tofu-kasvisvartaita, coleslaw-salaattia

 

Lisukkeena:

Lohkoperunoita & valkosipulidippi

The Juhannuksessa mukana