Himos Juhannuksessa pidetään hauskaa vastuullisesti

Himos Juhannus välittää jokaisesta festivaalikävijästään, työntekijöistään ja ympäristöstä. Hauskanpidon lisäksi arvoissamme korostuvat turvallisuus, ekologisuus ja työhyvinvointi.   

Himos Juhannus juhlitaan turvallisesti. #TheJuhannuksen turvallisuudesta huolehtivat lukuiset toimijat, kuten poliisi, pelastuslaitos, Palveluoperaatio Saapas ja tapahtuma-alueen ammattitaitoinen järjestyksenvalvonta. Juhannusjuhlissa tapaturmia pyritään aina välttämään, mutta tarvittaessa ensiapu palvelee Himoksen juhlakansaa 24h. Lisäksi turvallisuus näkyy kumppaneissamme – Ostathan majoituksesi, lippusi ja taksimatkasi vain suosittelemiltamme toimijoilta ja virallisilta kumppaneiltamme.  

Tee ekoteko ja saavu Himokselle ympäristöä kunnioittaen. Kannustamme kaikkia saapumaan paikan päälle bussilla, junalla, kimppakyydein tai massikeisarit taksilla Autolla saapuvat – Suosikaa kimppakyytejä, koska matkanteko on porukalla paljon hauskempaa ja ympäristölle mukavampaa! 

Himos Juhannuksen työntekijät ovat arvokkaitaHimos Juhannuksen jokaiselle työntekijälle maksetaan palkkaa. Järjestyksenvalvojat, anniskelutyöntekijät, lipunmyyjät, siivousjengi, roudarit, rakentajat ja monen muun alan ammattilaiset saavat työstään asiaankuuluvan korvauksen. Himos Juhannus on monelle se ensimmäinen oikea työpaikka – ja erittäin hieno sellainen! Himos Juhannuksen rekrytoinnista vastaa Rekrytoinnista vastaa Aican Oy (järjestyksenvalvonta) ja Aican Happy People Oy (muut työnkuvat). 

The Juhannuksessa mukana