Himos Juhannus 2021 on keskikesän ykköstapahtuma – Mukana mm. Haloo Helsinki!, Antti Tuisku ja Apulanta

Tätä hetkeä on odotettu kohta pari vuotta, Juhannuksena bailataan Himoksella! Luvassa on kova kattaus artisteja, ystävämme hygienia sekä tilaa bailata.  Messissä kova kattaus artisteja, ystävämme hygienia sekä tilaa bailata.

Himos Juhannusta tähdittää taatusti keskikesän kovin ohjelma, mukana Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Apulanta, BEHM, Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Gettomasa, Ellinoora ja Ressu Redford. Täydennyksiä ohjelmaan ja päiväkohtainen jako julkaistaan ensi viikolla! 

Festarin yleisömäärää rajoitetaan turvallisuussyistä ja livekattaus raikaa Main Stagen isolla kentällä. Tapahtumaan voidaan myydä vain rajoitettu määrä lippuja, joten oma lippu kannattaa varmistaa nopeasti lippukaupoista. Lipuista kannattaa pitää kiinni tiukasti, mikäli sulla sellainen on jo hallussa ja pääset takuulla mukaan festarille. 

Jos festarit ei kutsu sua tänä juhannuksena, ei hätää. Voit siirtää tän kesän lippusi ensi juhannukseen 2022 tai palauttaa lipun ja saada rahat takaisin. Tsekkaa lisää Himos Juhannuksen netistä UKK-sivulta.  

Lisää The Juhannuksen ohjelmaa julkaistaan ensi viikolla 
Lisää Himos Juhannuksen ohjelmaa julkaistaan ensi viikolla ja samalla myyntiin kaikki lipputyypit ja oheistuotteet. Juhannuksen kolmen päivän liput voit jo poistaa Tiketti ja Lippu.fi -kanavista. 

Luvassa paljon tapahtumainfoa juhannuksen lähestyessä Himos Juhannuksen somessa ja netissä, väijy mukana ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festaamiseen. 

Erikoisvuoden kovimmat bileet, nähdään Himoksella 24.-26.6.2021!  

The Juhannuksessa mukana