Kesän 2021 festivaalia tähdittävät mm. Antti Tuisku, Tehosekoitin & BEHM

Suomen suurin ja suosituin juhannusfestivaali Himos Juhannus julkaisee ohjelmistoa kesän 2021 festivaalille. Himoksen yöttömässä yössä esiintyvät 24.-25.6.2021 Suomen suurin poptähti Antti Tuisku, odotetun comebackinsa tekevä Tehosekoitin, tänä syksynä debyyttialbuminsa julkaissut sekä Frida ja Hei Rakas -jättihiteistään tunnettu Behm, Emma Gaalassa vuoden naissolistiksi valittu Ellinoora, Suomen popkuningatar Kaija Koo sekä Himos Juhannus -veteraani Popeda.

”Himos Juhannuksen ohjelma keskittyy kotimaisiin ajankohtaisiin hitteihin maustettuna eksklusiivisilla juhannustunnelmaan sopivilla artisteilla. Esimerkiksi Tehosekoittimen oli tarkoitus tehdä comebackinsa jo viime kesänä, mutta kaikkien aikojen festivaalikesän siirtyessä tähän vuoteen voidaan puhua todellakin odotetusta paluusta. Tulemme julkaisemaan lisää artisteja kesälle 2021 heti alkuvuodesta”, kertoo tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Alue- ja lipunmyyntiuudistuksia luvassa

Himos Juhannus vietetään Himos Parkin ainutlaatuisissa festivaalipuitteissa, joissa festivaali levittyy esiintymislavojen lisäksi myös leirintäalueelle, mökkikyliin ja Himos Areenalle. Festivaalia kehitetään vuosittain asiakastoiveiden mukaisesti, jonka myötä esimerkiksi Himos Juhannuksen VIP-alue uudistui kesällä 2019 kun Main Stagen viereen nousi uusi kaksikerroksinen VIP-terassi.

”VIP-terassin puitteet keräsivät kovasti kiitosta, joten nyt uudistamme VIP-palvelujen sisältöä. Pyrimme entistä parempaan asiakaspalveluun ja siihen, että pystymme tarjoamaan VIP-asiakkaille esimerkiksi sopivia ravintola- ja anniskelutuotteita, jotka ottavat huomioon entistä paremmin myös erikoisruokavaliot. Tämän vuoksi jatkossa emme sisällytä enää ruokailua VIP-lippuihin, vaan jatkossa VIP-alueella on mahdollista ostaa erikseen vain VIP-asiakkaille räätälöityjä moderneja ruoka-annoksia, jotka tulemme paljastamaan ensi keväänä ennen festivaalia. Tulemme myös lisäämään VIP-asiakkaille suunnattua Sideshow-ohjelmaa ja tuomme alueelle omia VIP Hosteja, jotka vastaavat VIP-asiakkaidemme viihtyvyydestä. Muutosten myötä pystymme rakentamaan myös VIP-lippujen hinnoittelun uudelleen. Uudistetun VIPin 3 päivän VIP-liput tulevat myyntiin tänään Tikettiin ja Lippu.fi:hin”, kertoo tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

VIP-lipunmyynnin uudistumisen lisäksi myös leirintäalueen lipunmyynti uudistuu. Himos Juhannuksen leirintäalue tunnetusti juhlii koko festivaalin ajan, ja alueella majoitutaan niin karavaaniautoissa, retkeilyautoissa, busseissa, teltoissa kuin BOX-mökeissä. Teltoissa majoittuminen kuuluu jatkossakin 3 päivän festarilippujen hintaan, jolloin voi majoittua to-su ja 2 päivän festarilipun hintaan, jolloin voi majoittua pe-su, mutta muut festivaalin leirintäalueeseen liittyvät liput kuten karavaani- ja autopaikkaliput tulevat myyntiin Tiketin verkkokauppaan. Majoitustuotteiden lipunmyynti avataan alkuvuodesta 2021.

Turvallinen Himos Juhannus

Himos Juhannuksen pääprioriteetti on olla turvallinen tapahtuma. Festivaalin tuotantoryhmä tekee suunnitelmallista työtä festivaalin sekä fyysisen että henkisen turvallisuuden eteen. Himos Juhannuksessa tullaan tehostamaan kesällä 2021 alueellista siivousta ja maksimoimaan erilaisten pintojen desinfiointi, jonka lisäksi tapahtumakentälle tullaan lisäämään runsaasti käsien desinfiointipisteitä. Himos Juhannus tekee tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee festivaalia viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Tapahtumaa järjestävä Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, jonka sydämen asia on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Himos Juhannuksen turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu myös yhteystietojen kerääminen. Keräämme festivaaliasiakkailta yhteystiedot lipunoston yhteydessä, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman suoraviivaisesti. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin vaan tarkoitus on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

HIMOS JUHANNUS 24.-25.6.2021
www.himosjuhannus.fi. @himosjuhannus #thejuhannus #himosjuhannus
K-18

ESIINTYJÄT
Antti Tuisku, Tehosekoitin, BEHM, Ellinoora, Kaija Koo, Popeda. Lisää artisteja julkaistaan vuoden 2021 puolella.

LIPUT
3 PÄIVÄÄ 125 euroa
3 PÄIVÄÄ VIP 190 euroa
Liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Himos Juhannuksen ikäraja on 18 vuotta.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut kuten esimerkiksi baaritiskit ja catering. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-emäntä, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin.

MAJOITUS JA KARAVAANIPAIKAT
Himos Juhannuksen leirintäalueella voi majoittua karavaaniautoissa, retkeilyautoissa, busseissa, teltoissa ja box-mökeissä. Lisätietoa leirintäalueen majoitusvaihtoehdoista julkaistaan keväällä 2021.
Himoksen alueella voi majoittua myös mökeissä tai hotellissa. Näiden majoitukset varataan suoraan majoitusyritykseltä.

The Juhannuksessa mukana