Suomen suurin juhannusfestari paljastaa ensimmäisiä artisteja – Himos Juhannus raikaa taas 23.-25.6.2022

Suomen suurin ja suosituin, jo 23. kertaa järjestettävä juhannusfestivaali Himos Juhannus julkaisee ohjelmistoa kesän 2022 festivaalille. Himoksen yöttömässä yössä esiintyvät livenä 23.-25.6.2022 vihdoinkin comebackin tekevä Tehosekoitin, Himos Juhannuksen tunnelman taatusti taivaisiin nostattava rapduo JVG sekä valtavaksi liveilmiöksi noussut Gasellit. Festarin kolmen päivän liput ja VIP-liput ovat myynnissä early bird -hinnoin vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen hinta nousee.

”Himos Juhannuksen yleisö tietää jo ennen ensimmäistäkään artistijulkaisua, että tapahtuman ohjelmakattaus on juhannuksen kattavin ja juhlijat löytävät Himokselle vuosi toisensa jälkeen yhä suurempana joukkona. Festarin kysyntä on noussut vuosi vuodelta huimasti ja liput sekä majoitus onkin syytä varmistaa jo hyvissä ajoin, jos haluaa Himoksella juhannuksen viettää. Lippuja ei tämän halvemmalla myyntiin tule, joten ne kannattaa varmistaa early bird -hinnoin tämän vuoden puolella ennen hinnan korotusta 1.1.2022”, vinkkaa tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Tehosekoitin on julkaissut uransa aikana kuusi studioalbumia ja on noussut yhdeksi suomirockin merkittävimmistä bändeistä. Yhtye tunnetaan mm. hiteistään C'mon baby yeah, Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Tehosekoitin käynnistää paluukiertueensa tietysti Himos Juhannuksen lauteilla ja tätä paluuta on odotettu vesi kielellä jo kaksi vuotta.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustamaa rap-duoa JVG:tä ei turhaan tituleerata Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi: duolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty Hartwall Arena -keikka. JVG:n Tarkenee ja Hehkuu

ovat olleet historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan ja helmikuussa 2019 julkaistu single Ikuinen vappu on tällä hetkellä kaikkien aikojen kuunnelluin suomenkielinen kappale. Luvassa taatusti Himos Juhannuksen arvoinen liveshow.

Gasellit on noussut 12-vuotisen taipaleensa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 110 miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019. Gasellien live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä ja juhannus parhaimmillaan – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan. Bändillä on tapana pistää bileet pystyyn paikassa kuin paikassa. Gasellit on vuosien saatossa noussut yhdeksi toivotuimmaksi Himos Juhannus esiintyjäksi.

Lisää Himos Juhannus ohjelmaa julkaistaan alkuvuodesta 2022 ja samalla myyntiin vapautetaan kaikki lipputyypit.

Himos Juhannus järjestettiin vaikean välivuoden jälkeen 2021 ja tapahtuma onkin noussut vuosi vuodelta Suomen kovimpien festareiden joukkoon. Festivaali onnistui myös erikoisvuotena keräämään paikalle kesän ensimmäisenä isona tapahtumana suuren joukon juhlakansaa. Tapahtumassa rajoitettiin kävijämäärää turvallisuussyistä ja käytössä oli ensiluokkaiset terveysturvallisuusjärjestelyt, josta saatiin kiitosta tapahtuma-alan ammattilaisilta ja esiintyjiltä.

HIMOS JUHANNUS 23.-25.6.2022

ESIINTYJÄT:
Tehosekoitin, JVG ja Gasellit.
Lisää artisteja julkaistaan vuoden 2022 alkuvuodesta.

LIPUT:
3 PÄIVÄÄ 129 euroa 3 PÄIVÄÄ VIP 180 euroa

Liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Himos Juhannuksen ikäraja on 18 vuotta. VIP-lippu sisältää VIP-passin kaulanauhalla, VIP-rannekkeen, pääsyn festivaalialueelle, ilmaisen narikan sekä pääsyn VIP-alueelle. Himos Juhannus VIP on kaksikerroksinen terassiravintola, joka sijaitsee festivaalin Main Stagen sivussa. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat ravintola- ja wc-palvelut, VIP-hostit sekä muu henkilökunta. VIP-lippu ei sisällä ruokailua, mutta VIP-alueella on mahdollista ostaa vain VIP-asiakkaille suunniteltuja ruoka-annoksia.

MAJOITUS JA KARAVAANIPAIKAT:
Himos Juhannuksen leirintäalueella voi majoittua karavaaniautoissa, retkeilyautoissa, busseissa ja teltoissa. Lisätietoa ja liput leirintäalueen majoitusvaihtoehdoista julkaistaan alkuvuodesta 2022. Himoksen alueella voi majoittua myös mökeissä tai hotellissa. Näiden majoitukset varataan suoraan majoitusyritykseltä.

The Juhannuksessa mukana