Kaikki uutiset
Kuvaaja: Henri Juvonen  

Suomen suurin juhannusfestari täydentää ohjelmaansa   – Himos Juhannus raikaa taas 23.-25.6.2022

Suomen suurin ja suosituin, jo 23. kertaa järjestettävä juhannusfestivaali Himos Juhannus julkaisee lisää ohjelmistoa kesän 2022 festivaalille. Himoksella esiintyvät livenä comebackin tekevä Tehosekoitin, Himos Juhannuksen tunnelman taatusti taivaisiin nostattava rapduo JVG sekä valtavaksi liveilmiöksi noussut Gasellit.  
Kotimaisia kärkinimiä sekä kestosuosikkeja kattavasti esittelevä Himos Juhannus julkistaa nyt 20 uutta esiintyjää.   
Himoksella esiintyy suuren maailmanluokan show'n tarjoileva pop-artisti Antti Tuisku, maamme parhaimpiin livebändeihin lukeutuva Haloo Helsinki! sekä Gettomasa, joka on tällä hetkellä yksi seuratuimmista suomiräpin tekijöistä.  
Keskiyön juhannustunnelmaa nostavat myös kestosuosikit Teflon Brothers, suomalaisia tuntoja tulkitseva Arttu Wiskari, bilesuosikit Portion Boys ja Petri Nygård sekä suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman. Himos Parkin festarilavoille nousevat myös singlen ”Ethän tarkoittanut sitä” viime perjantaina julkaissut BEHM sekä taitava laulaja ja lauluntekijä Vesala. Päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu ja se on nähtävillä himosjuhannus.fi.   

Kaikki keväthintaiset Himos Juhannuksen pääsyliput on nyt avattu myyntiin.  
“Himos Juhannuksen on noussut ja aikaistunut vuosi vuodelta vuosi vuodelta ja liput sekä majoitus onkin syytä varmistaa jo hyvissä ajoin, jos haluaa Himoksella juhannuksen viettää. Erityisesti VIP-lippujen kysyntä on räjähtänyt uudistetun VIP-konseptin myötä“, vinkkaa tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.  

Laaja leirinnän majoituskapasiteetti avataan myyntiin  

Kesän 2021 erikoisvuoden kävijäkyselyn perusteella juhannusjuhlijat toivoivat tulevaan kesään laajemman tapahtuma-alueen käyttöä. Tämä tullaankin kesään 2022 toteuttamaan. Ohjelma soi Himos Parkin kentällä kahden massiivisen festarilavan voimin, joista Main stage sijaitsee festivaalikentällä VIP-katsomon tutumassa ja Tent stage katettuna tapahtumateltan suojassa. Koko laajan leirintäalueen majoituskapasiteetti avataan myyntiin, ja Himos Juhannuksessa on mahdollista majoittua karavaaniautoissa, retkeilyautoissa, busseissa ja teltoissa. Aiemmilta vuosilta tutut BOXi-majoitukset nousevat myös Himos Juhannuksen leirintään. Himoksen alueella voi majoittua myös mökeissä tai hotellissa, ja näiden majoitukset varataan suoraan majoitusyrityksiltä.    

Himos Juhannus järjestettiin vaikean välivuoden jälkeen 2021 ja tapahtuma onkin noussut vuosi vuodelta Suomen kovimpien festareiden joukkoon. Festivaali onnistui myös erikoisvuotena keräämään paikalle kesän ensimmäisenä isona tapahtumana suuren joukon juhlakansaa. Tapahtumassa rajoitettiin kävijämäärää turvallisuussyistä ja käytössä oli ensiluokkaiset terveysturvallisuusjärjestelyt, josta saatiin kiitosta tapahtuma-alan ammattilaisilta ja esiintyjiltä.    

HIMOS JUHANNUS 23.-25.6.2022     
www.himosjuhannus.fi.   

@himosjuhannus   

#thejuhannus #himosjuhannus     
K-18    

ESIINTYJÄT    
Tehosekoitin, Antti Tuisku, JVG, Haloo Helsinki!, Vesala, SANNI, Gettomasa, Portion Boys, Teflon Brothers, Abreu, Gasellit, Petri Nygård, BEHM, Erika Vikman, Arttu Wiskari, Ellinoora, Anssi Kela, Vilma Alina, Jukka Poika, Ibe, Spekti, Olavi Uusivirta, Aste 
   

LIPUT    
- Festariliput alk. 79 €  
- VIP-liput alk. 105 €  
himosjuhannus.fi/liput/  

Liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Himos Juhannuksen ikäraja on 18 vuotta.    
VIP-lippu sisältää VIP-passin kaulanauhalla, VIP-rannekkeen, pääsyn festivaalialueelle, ilmaisen narikan sekä pääsyn VIP-alueelle. Himos Juhannus VIP on kaksikerroksinen terassiravintola, joka sijaitsee festivaalin Main Stagen sivussa. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat ravintola- ja wc-palvelut, VIP-hostit sekä muu henkilökunta. VIP-lippu ei sisällä ruokailua, mutta VIP-alueella on mahdollista ostaa vain VIP-asiakkaille suunniteltuja ruoka-annoksia. 

The Juhannuksessa mukana