Vain torstain lippuja enää myynnissä ja BESS mukaan ohjelmaan!

Kaikkien aikojen Himos Juhannus starttaa huomenna. Suomen suurin ja suosituin, jo 23. kertaa järjestettävä juhannusfestivaali Himos Juhannus aloittaa keskikesän vieton huomenna torstaina 23.6.2022. 

Suurin osa Himos Juhannuksen kaikista lipputyypeistä on myyty ennakkoon loppuun, minkä lisäksi myös kaikki majoitusvaihtoehdot ovat täynnä mökistä telttailualueeseen ja karavaanareista Himoksen hotellihuoneisiin. 
 
Festivaalilla esiintyvät livenä viimein comebackinsa tekevä Tehosekoitin, juhlakansan kestosuosikki JVG sekä juuri uuden Grindr Mayhem -kappaleen Bessin kanssa julkaissut Antti Tuisku. Juhlatunnelmaa juhannustorstaihin luovat mm. livekenttää dominoiva Gasellit sekä poptaivaan kärkitähti Vesala. Perjantaina festariohjelmassa nautitaan niin Syntisten pöydästä Erika Vikmanin johdolla kuin kiihtyvästä vauhdista Portion Boysin kanssa sekä nähdään ehkä festivaalin suurimmat yhteislaulut SANNIn ja Juha Tapion parissa. Lauantaina festivaalin kruunaavat mm. Ed Sheeranin kanssa duetoinut upea Ellinoora, dramaattinen tulkitsija Behm sekä festivaalin päättävä Haloo Helsinki!  
 
Festivaalin ohjelmassa on muutamia viime hetken muutoksia. Torstain osalta Olavi Uusivirran esiintyminen peruuntuu sairastapauksen vuoksi, ja Olavin sijaan Himoksella nähdään Ram Pam Pam -hitistään UMK:n kautta tutuksi tullut BESS. Pieniä muutoksia kohdistuu myös lauantain aikatauluun, jossa IBE ja Vilma Alina vaihtavat soittoaikoja keskenään, jonka myötä IBE toimii Tent Stagella juhannuslauantain avaavana esiintyjänä.  KATSO PÄIVITETTY AIKATAULU TÄSTÄ!

Himos Juhannuksen juhlinta ei koostu pelkästään festivaaliesiintyjistä: tapahtuman sideshow tarjoaa tekemistä ja kokemusta esiintyjien ulkopuolella. Festivaaliohjelmassa on mukana mm. korvakorupaja, pikakampauksia, shufflausopetusta, tarot-tulkintaa, joukkuekilpailua sekä kesän kuumimmat jatkot joka ilta Himos Areenalla. Juhannuskansaa viihdyttää myös jo legendaariseksi kasvanut Hotellin etuteltan disco, jossa tanssitaan ulkoilmassa kuin yökerhossa konsanaan.  

Ennätyksellinen lipunmyyntivauhti – lähes sold out! 
Himos Juhannuksen asemasta Suomen suosituimpana ja suurimpana Juhannusfestivaalina kertoo sen ennätyslipunmyynti. Festivaalilipuista myynnissä on enää pieni erä torstain pääsylippuja, muut lipputyypit sekä kaikki Himoksen alueen majoitus leirintäalue mukaan lukien on loppuunmyyty. 

TORSTAIN LIPUT HALTUUN TÄSTÄ!

#TheJuhannus

The Juhannuksessa mukana