LEIRINTÄINFO

HIMOKSEN LEIRINTÄINFO 💜✨

Himos leirinnässä bileet jatkuu 3 päivää, 3 yötä. ✨ Vaihtoehtoja majoittumiselle löytyy monia! Yövyitte sitten autossa, teltassa tai karavaanissa, infot leirinnästä pätee teille kaikille! Lukekaa tämä lista huolella läpi, jotta kaikki olisi selvää ennen leirintään saapumista. 💜

SAAPUMINEN 🏕️
Leirintäalue aukeaa 22.6. klo 12. Otathan leirintään saapuessasi esille kaikki ostamasi tapahtumaliput ruuhkan minimoimiseksi. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan!

Kaikki leirintäalueelle saapuvat vastaanoton kautta. Opasteet ja liikenteenohjaajat neuvovat oikeaan paikkaan. Himoksella palvelevat mökkikylien, leirinnän, tapahtuma-alueen sekä Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot.


Leirintäalueelle ei ole pääsyä ilman voimassa olevaa festariranneketta. Yhden yön juttu -alueelle pääset sen päivän festarirannekkeella, joka on voimassa majoittumisen ajan.

PALVELUT 🍔
Leirintäalueella festarijengin käytössä ovat mm. suihkut ja wc:t, vesipiste, puhelimen latauspiste, Saunakylä, grilli- ja nuotiopaikka, kesäkeittiö ja Sanan teltan lettukahvio. Infopisteillä myös henkilökunta on apunasi päivittäin.

OHJELMA
Leirinnässä on päivittäin erilaista hauskaa ja vauhdikasta ohjelmaa – mm. perjantaina The joukkueskaba ja lauantaina Himos Juhannuksen virallinen Beer pong -turnaus. Ohjelma on maksutonta kaikille leirintäalueen asiakkaille, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Lisää tietoa ohjelmasta löydät TÄÄLTÄ

SIISTEYS 🗑️
Muistetaan kaikki pitää leirintäalue siistinä! Alueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

POISTUMINEN 🚶
Leirinnästä tulee poistua sunnuntaina 25.6. klo 12 mennessä.

Tarkemmat infot leirinnästä löydät majoitus -osiosta.

The Juhannuksessa mukana