Tutustu Himos-Jämsän tarjontaan

Hei festarikansa! Tiesithän että Himokselta on Jämsän keskustaan vain 10 minuutin ajomatka? Tutustu Himos-Jämsän monipuoliseen tarjontaan!

Festarikävijän vinkkilista:

  • Jämsän keskusta: Jämsän keskustasta löytyy kaikkea kivaa, kuten kahviloita, ruokapaikkoja ja pieniä putiikkeja. Maauimalan liikuntapuisto sopii aktiiviseen päivään tai uimarannalla nautiskeluun. Jämsänjoen varrella voit vaikka syödä pehmiksen tai viettää kesäpäivää Jokikahvilan terassilla.
    Katso kaikki palvelut täältä!

  • Aktiviteetteja luonnossa: Vuokraa fillari tai kajakki ja seikkailu luonnossa voi alkaa. Lähde melomaan Wanhan Witosen melontareitille tai tutustu upeisiin luontokohteisiin kuten Synninlukon rotkolaaksoon tai Juveninkoskeen.
    Katso lisää täältä!

  • Tutustu paikalliseen kulttuuriin: Jos innostut kulttuurista, Jämsä on sinun paikkasi. Suomen ainoa Saunakylä, museot, kesäteatterit, huopanäyttely – valinnanvaraa riittää! Ja tapahtumakalenterista löydät lisää.
  • Ruokaelämyksiä Jämsän ravintoloissa: Kun nälkä yllättää, käy maistelemassa Jämsän paikallisia herkkuja. Patapirtin lähiruoka, Hirvikartanon maalaisgourmee, Vanhan Myllyn miljöö ja paljon muita – valitse omasi! Tutustu koko ravintolatarjontaan täältä.

  • Shoppailua ja löytöjä paikallisissa putiikeissa: Olisiko festari-lookille päivitystarvetta? Jämsän putiikit auttavat! Farkkuja, kenkiä, merkkivaatteita, mitä vaan löytyy. Tsekkaa shoppailun helmet täältä.

  • Majoitu pidemmäksi aikaa: Festareiden jälkeen ei tarvitse kiirehtiä kotiin. Valitse majoitusvaihtoehdoksi mökki järven rannalta, huone maaseudulta tai keskustan tuntumasta, jotta voit nauttia matkastasi pidempään ja jatkaa Jämsän tarjonnan tutkimista seuraavana päivänä. Majoitusvinkkejä löydät täältä.

Himos-Jämsän kesä jää sydämeen!

The Juhannuksessa mukana