Tervetuloa Himos Juhannuksen VIP-asiakkaaksi!

Tällä sivulla ajankohtaisia infoja festivaaleista ja VIP-palveluista.

Juhannuksen kuumin VIP sijaitsee aivan Main Stagen kupeessa. Onnistuneen festivaalikokemuksen sinulle tarjoaa iso terassiravintola istumapaikkoineen, tyylikkäine baaritiskeineen. VIP-alueella teitä palvelevat aurinkoiset Vip Host Finlandin VIP-hostit.

VIP-asiakkaat kulkevat festivaalialueelle turvatarkastuksen läpi. Tarvittaessa voit jättää VIP-passilla tavarasi pääportilla sijaitsevaan narikkaan maksutta.

VIP-alueella voit nauttia yllätysohjelmasta ja Main Stagen esityksistä. VIP-alueelta löytyy myös omat wc-tilat VIP-asiakkaiden käyttöön. VIP-asiakkaita palvelee Thai Papayan myyntipiste, joka tarjoaa thaimaalaisia makuja erikoisruokavaliot mukaanlukien.

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

Junalla:

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa Jämsään. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee Jämsän paikallisliikenne.

Varmista itsellesi sopivat aikataulut VR-matkahaku.

Festaribussi:

Festivaalibussit ajavat Himoksen mökkikylässä, sekä Jämsän ja Himoksen välillä. Yhdensuuntainen bussimatka maksaa 5€, mutta voit myös ostaa erikseen rannekkeen, jolla busseilla voi ajella niin monta kertaa kun haluat. Yhdensuuntaiset matkat myydään vain paikan päältä. Festaribussirannekkeen voit ostaa ennakkoon Tiketistä.

Autolla:

SAAPUMINEN VT9 – JYVÄSKYLÄN SUUNNASTA 
Säyrylänsalmen sillan kautta, niin että vanhasta Himoksen risteyksestä ajetaan ohitse, ja käännytään uutta ramppia takaisin kohti Säyrylänsalmea. Tapahtuman liikenteenohjaus ohjaa sillalta asiakkaat eteenpäin mökeille, leirintään ja päiväparkkiin.

SAAPUMINEN VT9 – TAMPEREEN SUUNNASTA 
Saapuminen Säyryläntietä Himokselle, jossa tapahtuman liikenteenohjaus ohjaa asiakkaat eteenpäin mökeille, leirintään ja päiväparkkiin. Säyryläntielle päästään Jämsän liittymän kohdalta, seuraathan HIMOS -ajo-opasteita!

Tarkista vielä ajankohtaiset infot saapumisesta Täältä!

VIP-liput vaihdetaan passiksi ja ranneksi Himos Centerillä, festivaalialueen pääportin läheisyydessä sekä mikäli leiriydyt, myös leirinnässä.

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Tarkastele myös VIP-passi, kaulanauha ja ranneke, sillä emme korvaa kadonneita Vip-passeja tai rannekkeita. VIP-asiakkaallamme tulee aina olla sekä VIP-ranneke, että VIP-passi.

VIP-asiakkaallamme tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi. Vain toisella ei ole pääsyä festivaalialueelle tai VIP-alueelle.

VIP-asiakkaat kulkevat festivaalialueelle turvatarkastuksen läpi. Tarvittaessa voit jättää VIP-passilla tavarasi pääportilla sijaitsevaan narikkaan maksutta.

Ennakkoon ostetut arvosetelit noudetaan Himos Centerin ulkopuolella olevalta check-in-pisteeltä. PDF-liput vaihdetaan fyysisiin arvoseteleihin, jotka toimivat maksuvälineenä juomien ostamiseen kaikilla tapahtuma-alueen anniskelupisteillä. Arvoseteleistä ei palauteta rahoja eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. Arvoseteleitä on mahdollista ostaa tapahtuman aikana VIP-alueen valikoiduilta anniskelupisteiltä. Arvoseteleiden myyntipisteistä voitte kysyä VIP-alueella palvelevilta VIP-hosteilta.

Pöytävarauksia ei ole enää mahdollista tehdä ennakkoon, mutta varauksien tekoa voi tiedustella VIP-alueella palvelevilta VIP-hosteilta. Tapahtumassa tehdyt pöytävaraukset maksetaan paikanpäällä.

Artistikattaus

TORSTAI

MAIN STAGE

17:30 ABREU

19:40 Olavi Uusivirta

21:50 Tehosekoitin

00:15 Antti Tuisku

TENT STAGE

18:35 Spekti

20:45 Vesala

23:10 Gasellit

PERJANTAI

MAIN STAGE

15:20 Costee

17:30 Arttu Wiskari

19:40 SANNI

21:50 JVG

00:15 Juha Tapio

TENT STAGE

14:15Petri Nygård

16:25 Aste

18:35 Portion Boys

20:45 Gettomasa

23:10 Erika Vikman

LAUANTAI

MAIN STAGE

15:35 Poju

17:45 Anssi Kela

19:55 BEHM

22:05 Ellinoora

00:15 Haloo Helsinki!

TENT STAGE

14:30 Vilma Alina

16:40 Ibe

18:50 Cledos

21:00 Jukka Poika

23:10 Teflon Brothers

Tutustuthan festivaalin yleisinfoihin, oheistapahtumiin, usein kysyttyihin kysymyksiin ja muihin infoihin linkina kautta!

The Juhannuksessa mukana