FESTARI-INFO

THE JUHANNUS STARTTAA PIAN!

Himos Juhannuksen festari-infossa on listattuna TÄRKEITÄ asioita mm. saapumisesta, aikatauluista, tapahtuma-alueen palveluista sekä turvallisuudesta. Nämä asiat on hyvä ottaa huomioon ennen festarialueelle saapumista, jotta viikonloppu sujuu mahdollisimma mutkattomasti.

SAAPUMINEN

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä. 📍 Paikalle pääsee omalla autolla, junalla, taksilla ja bussilla. Tapahtuma-alueen sekä Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot.

Tsekkaa kaikki tärkeät infot saapumiseen festivaalialueelle.

ALUEKARTTA

Aluekartan voit katsoa TÄÄLTÄ.

AIKATAULU

Himos Juhannuksen aikataulut

Portit aukeavat: TO 16:30 || PE 13:30 || LA 13:00

OHEISOHJELMA

Himoksella tullaan viettämään elämän juhannusta musiikin parissa, mutta livemusan lisäksi festarialueella koetaan tarot tulkintoja ja tavataan uusia tuttavuuksia erilaisten aktiviteettien kautta! 💜 Tsekkaa lisätietoja ja aikataulut 👉 OHEISOHJELMA

Tsekkaa leirinnän oma ohjelma sekä aikataulut osoitteesta TÄSTÄ

LIPUT & RANNEKKEET

HIMOS JUHANNUS ON VIIME VUOSINA MYYTY LOPPUUN, JOTEN TOIMI NOPEASTI!🔥

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, pääsylippuja voi ostaa vielä tapahtuman porteilta. Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi ja VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen, ja sillä pääsee liikkumaan vapaasti festivaalialueelta pois ja takaisin sisään.

Varaathan riittävästi aikaa takaisin saapumiseen, turvatarkastuksessa voi olla ajoittain ruuhkaa ja on omalla vastuullasi, ettet missaa suosikkiartistisi esiintymistä.

Rannekkeenvaihtopisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen pääportin yhteydessä.

Katso tarkemmat ohjeet rannekkeenvaihtoon ja niiden aikatauluihin liput ja sisäänpääsy -osiosta

SOME

Ota seurantaan Himosjuhannuksen somekanavat Facessa ja Instassa @himosjuhannus niin et missaa mitään tärkeää infoa. 😏

Näytä kaikille, millainen Juhannus sulla on tänä vuonna ja tägää festari postauksiisi. Käytä myös hashtageja #himosjuhannus ja #TheJuhannus

NARIKKA

Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan maksullinen narikka, johon voit jättää takin, laukun ja muut tavarasi säilytykseen. Narikan hinta on 3 € ja siellä käynti maksaa 3 €.

Narikan yhteydessä on myös infopiste, josta löydät festivaalin ajan myös löytötavarat. ℹ️

IKÄRAJA K-18

Himos Juhannuksen ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

TURVALLISUUS ✨ Himos Juhannus on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta häirinnästä vapaa tapahtuma. Onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä sekä järjestyksen valvojat pitää huolen festariväen turvallisuudesta. ⛑️

Katso lista kielletyistä esineistä . Pidetään alue turvallisena.

MAKSUVÄLINEET

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Jämsän keskustasta. Suosimme lähimaksua!

TÖLKKIPANTTI

Himos Juhannuksessa on käytössä tölkki- ja pullopantti. Pantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin/pullon myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö.

KIERRÄTYS

Pidetään alue siistinä, jotta jokaisella juhlijalla on mukavampi nauttia festareista! 💜

Alueella on kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat kierrättämään oikein. Kierrätyspisteet on sijoiteltu tapahtuma-alueelle, alueen välittömään läheisyyteen sekä leirintä-alueille. Kun kierrätetään oikein, luonto kiittää! Auta sinäkin tekemään Himos Juhannuksesta siisti kaikille! ♻️

LEIRINTÄALUE

Himos Juhannuksen leirintäalue sijaitsee festivaalialueen lähettyvillä.

Leirintäalue aukeaa 22.6. klo 12. Otathan leirintään saapuessasi esille kaikki ostamasi tapahtumaliput ruuhkan minimoimiseksi. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Leirinnästä tulee poistua sunnuntaina 25.6. klo 12 mennessä.

Lue tarkemmat infot leirinnästä, jotta mikään ei jää epäselväksi ennen leirintään saapumista.

Huomioithan että leirintäalueelle ei ole pääsyä ilman voimassa olevaa festariranneketta. Yhden yön juttu -alueelle pääset sen päivän festarirannekkeella, joka on voimassa majoittumisen ajan. Osa majoitustyypeistä on loppuunmyyty!! Tsekkaa ajankohtainen tilanne Tiketistä.

RUOKA

Festarialueelta löytyy monenlaista purtavaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään! Nappaa keikkojen välissä itsellesi ja kavereillesi välipalat niin jaksaa taas bilettää koko yön!😏🍔

JUOMAPALVELUT

Koko Himos Juhannus on anniskelualuetta ja anniskelupisteet on sijoiteltu ympäri festarialuetta. Virvokkeina on mm. oluita, long drink -juomia, siidereitä, ja myös alkoholittomia virvoitusjuomia. 🍻🍹

VESIPISTE

Pidetään huoli nesteytyksestä! Yhden tyhjän tai avaamattoman muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Vesipullon saa täytettyä kätevästi alueella sijaitsevista vesipisteistä.

PUHALLUTUS

Varmista ajokuntosi! Sunnuntaina Himos Centerin edessä pääset puhaltamaan hintaan 5€. Muina aikoina puhallutus palvelee Himos Centerin aukioloaikojen mukaisesti. Puhallutuksesta vastaa Himoslomat.

✨✨✨

Lisää festari-infoa löytyy INFO -sivuilta

Näitä ohjeita noudattamalla vietetään elämän paras juhannus Himoksella! 💜

The Juhannuksessa mukana